NaslovnicaVijesti(VIDEO) Artem Dzyuba izbačen iz reprezentacije: Procurio video kako 'masturbira'

(VIDEO) Artem Dzyuba izbačen iz reprezentacije: Procurio video kako ‘masturbira’

Ruski kapetan Artem Dzyuba ispao je iz reprezentacije nakon što je na internetu procurio video koji navodno pokazuje kako ‘masturbira’.

Artem Dzyuba izbačen

Dotični video došao je na društvene mreže u subotu navečer, a vjeruje se da je muškarac Dzyuba, iako nema službene potvrde.

Izbornik reprezentacije Stanislav Cherchesov potvrdio je kako će napadač nedostajati u sljedeće tri utakmice protiv Moldavije, Turske i Srbije.

Izjava glasi: “Situacija sa Artemom Dzyubom sa sportske točke gledišta nema nikakve veze sa ruskom reprezentacijom.”

“Stoga ne vidimo potrebu davanja detaljnih evaluacijskih komentara po ovom pitanju.”

“Međutim, trenerski stožer reprezentacije itekako razumije da bi se reprezentacija trebala pripremiti za novembarske utakmice sa Moldavijom, Turskom i Srbijom u uvjetima maskimalne koncentracije.”

“Uvijek smo isticali da svi, i na nogometnom terenu i izvan njega, moraju odgovarati razini i statusu igrača u reprezentaciji.”

“Stim u vezi, danas je odlučeno da Artem Dzyuba neće biti pozvan u trening kamp kako bi se zaštitila momčad i nogometaš od pretjerane negativnosti i stresa.”

“Dzyuba će imati vremena da normalizuje situaciju. Nadam se da se ova tema više neće pokretati tijekom rada tima na ovom trening kampu.”

Napadač Zenita postao je nacionalni heroj nakon tri pogotka na Svjetskom prvenstvu 2018. godine na kojem je Rusija stigla do četvrtfinala.

Video još neće komentirati, a u momčadi će ga zamijeniti Fedor Smolov.

Bet365 kladionica, najveća i najpopularnija online kladionica, ima fantastičnu promociju u kojoj daje 100% bonus dobrodošlice novim igračima. Toplo preporučujemo da odmah otvorite bet365 račun za klađenje i uzmete bonus dobrodošlice.

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!