NaslovnicaVijestiArtem Dzyuba na proslavu titule došao u kostimu Deadpoola. Objasnio i razlog!

Artem Dzyuba na proslavu titule došao u kostimu Deadpoola. Objasnio i razlog!

Zenit je osvojio naslov prvaka u Rusiji nakon što je pobijedio izravnog rivala za titulu Lokomotivu Moskvu sa 6-1.

Artem Dzyuba na proslavu

Prije tog derbija Zenit je imao šest bodova više od Lokomotive, kojoj je trebala pobjeda da ostane u igri za prvo mjesto sa dva kola prije kraja sezone.

Umjesto toga su pretrpjeli sramotan poraz, što je značilo da je Zenit osigurao treću uzastopnu titulu i tek sedmu u svojoj povijesti.

Ovo je bio treći osvojeni naslov za Artema Dzyubu koji je na proslavu titule stigao u kostimu Deadpoola.

Dzyuba je objasnio zašto je to uradio

“Godinama imam ovaj kostim, a kada smo osvojili treću uzastopnu titulu, imao sam potrebu da ga obučem. Želio sam to napraviti i kod drugog naslova, ali nisam se usudio.”

Bet365 kladionica, najveća i najpopularnija online kladionica, ima fantastičnu promociju u kojoj daje 100% bonus dobrodošlice novim igračima. Toplo preporučujemo da odmah otvorite bet365 račun za klađenje i uzmete bonus dobrodošlice.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!