NaslovnicaVijestiArthur neće u Juve, "kvari" transfer Miralema Pjanića

Arthur neće u Juve, “kvari” transfer Miralema Pjanića

Transfer Miralema Pjanića na Camp Nou pod velikim je znakom pitanja, pošto je Arthur Melo odbio prelazak u Juventus, u sklopu razmjene dva kluba, koja je uključivala odlazak Brazilca u Torino.

transfer Miralema Pjanića

Barcelona i Juventus dogovorili su se oko razmjene Arthura Mela za Pjanića. Reprezentativac Bosne i Hercegovine bio je raspoložen za prelazak na Camp Nou, ali Brazilac je odlučio da ne ide u Torino.

Razmjenu je inicirao Juventus, a u Barceloni su podržali ideju. Međutim, Arthur je nekoliko puta isticao da je zadovoljan na Camp Nou, a mediji širom Apeninskog i Pirinejskog poluotoka prenose da je razgovarao sa direktorom Stare dame Fabiom Paraticijem. Tu mu je jasno rekao da nema namjeru da napusti Barcelonu, kakve god da mu lične uslove nudi Juventus.

Realno, u ovakvom raspletu situacije najviše je oštećen Pjanić. Propao mu je prelazak u novi veliki klub, a sa druge strane jasno mu je da u Torinu više nije u prvom planu i sada je ni na nebu ni na zemlji. Doduše, zainteresiranih još ima, navodno su u prvom redu Manchester Junajted i Paris Saint-Germain.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!