NaslovnicaVijestiArthur otkrio veliku razliku između Cristiana Ronalda i Lionela Messija!

Arthur otkrio veliku razliku između Cristiana Ronalda i Lionela Messija!

Brazilski reprezentativac Arthur otkrio je veliku razliku između Cristiana Ronalda i Lionela Messija.

Arthur otkrio veliku

Veznjak se ljetos iz Barcelone preselio u Juventus, a Miralem Pjanić krenuo je u drugom smjeru, Kada su ga pitali da usporede Ronalda i Messija kao suigrače, imao je ogromne pohvale za obojicu.

Međutim, također je priznao: “U usporedbi sa Messijem, Ronaldo više razgovara i dostupniji je. Nikad je odstupa ako je potreban suigraču i nadahnjuje žestokom odlučnošću.”

“Trenira poput životinje, ne zna što je stanka i uvijek vas potiče da date sve od sebe. Ništa ne prepušta slučaju.”

Arthur je razgovarao sa španjolskim AS-om i u jedinstvenoj je poziciji za usporediti dva najveća igrača ovog stoljeća, podijelivši svlačionicu sa obojicom 2020. godine.

“Oni su prvaci iznad svega”, rekao je 24-godišnjak. “U ovome su Messi i Ronaldo identični. Koncentrirani od početka do kraja, uvijek.”

“Ako postignu tri gola, odmah pomisle na četvrti. Nikad se ne prekidaju. Impresivno je i istodobno motivirajuće, jer vas tjeraju da date sve od sebe.”

Jasno je da je Arthur cijenio utjecaj oba sjajna igrača, ali postoji nagoviještaj da je Ronaldo otvoreniji prema suigračima u svlačionici.

“Svatko ima svoj tip vodstva. Messi je malo introvertiraniji, ali kada se mora nametnuti, on se nametne”, kaže Brazilac.

Za Ronalda, Arthur objašanjava kako mu je bio od velike pomoći kada se ljetos morao nastaniti u Juventusu – čemu je pomogla činjenica da dijele isti maternji jezik – portugalski.

Međutim, Arthur priznaje da je još uvijek u strahu od ranojutarnjih rutina treninga i neumoljive predanosti kroz koju se postavlja 35-godišnji Juventusov broj 7.

“Već sam to znao, jer ljudi razgovaraju, svijet nogometa je malen i oni vam govore o tome. Oni vam govore što on radi, ali kad to vidite izbliza, to je impresivno”, rekao je Arthur.

“Ima dana kada se vratimo u dva ujutro jer smo igrali kasno i on počinje trenirati.”

“Tko to radi? Cristiano. Šalim se i kažem mu da je bolestan, ali što ćeš reći nekome tko ima toliko Zlatnih lopti. Mentalno je vrlo jak.”

Bet365 kladionica, najveća i najpopularnija online kladionica, ima fantastičnu promociju u kojoj daje 100% bonus dobrodošlice novim igračima. Toplo preporučujemo da odmah otvorite bet365 račun za klađenje i uzmete bonus dobrodošlice.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!