NaslovnicaVijestiArthur sakrivao uzrok povrede, a kada su u Barci otkrili ostali su...

Arthur sakrivao uzrok povrede, a kada su u Barci otkrili ostali su šokirani: Kako se povrijedio veznjak Blaugrane?

Ernesto Valverde već je neko vrijeme imao Arthura među onim igračima koji mu nisu dostupni. Brazilac je ozlijeđen, ali ozlijeđen na način koji nije prihvatljiv za profesionalne nogometaše.

Katalonski TV3 otkrio je uzrok ozljede veznjaka Barcelone Arthura, koji će porpustiti El clasico zbog oštećenja stidne kosti (neki mediji spominju čak i neku vrstu spolno prenosive bolesti). Propustio je i posljednju utakmicu protiv Majorke. Posljednji put igrao je početkom mjeseca, u derbi susretu protiv Atletico Madrida.

Transfer glasine: Portugalac na klupi Arsenala, Real kupuje u Njemačkoj, United šalje 42 miliona za 19-godišnjaka

Danas, Barcelona koja igra u San Sebastianu (kod Real Sociedada), Arthur, koji je ove sezone odigrao devet utakmica u La Ligi i postigao dva gola, propustit će treću uzastopnu utakmicu.

Razlog, međutim… Zapravo nije nogometna povreda. TV3 otkriva kako je brazilski veznjak zadobio ozljedu dok je bio na snijegu. No skijanje i snowboarding vrlo su preporučeni, nisu rizični, a ponekad čak i interno zabranjeni za nogometaše. Kakav je stav Barcelone oko toga, nije poznato, klub to nije službeno potvrdio, ali otkriće bizarnosti povrede, koji nije prvi put uhvaćen u kontraverznosti,  prenijeli su brojni relevantni španjolski mediji, te tako potvrdili da u Barceloni već duže vremena ne vlada red i disciplina.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!