NaslovnicaVijestiArturo Vidal šokirao Barcelonu, odlučio da tuži klub!

Arturo Vidal šokirao Barcelonu, odlučio da tuži klub!

Čileanski veznjak Arturo Vidal šokirao je sve na Camp Nou odlukom da tuži katalonski klub zbog neisplaćenog bonusa.

Vidal šokirao

Arturo Vidal iznenadio je čelnike i navijače Barcelone odlukom da tuži klub zbog neisplaćenog bonusa.

Španjolska javnost je bila iznenađena kada je Vidal potvrdio da je podnio tužbu protiv kluba za koji trenutno igra jer navodi da nije dobio zasluženi bonus od 2.4 miliona eura.

Vidal je odlučio kontaktirati svoje odvjetnike i poručiti im da preko suda traže novac od Barcelone. Ovaj potez Čileanca je iznenadio čelnike kluba, ali i navijače koji nisu baš s odobrenjem dočekali ono što je Vidal uradio.

Iz kluba su naveli da Vidal nije dobio bonus jer ga nije zaradio igrama na terenu. Također, u Barceloni su itekako razočarani jer se u 120 godina ovog kluba nikada nije dogodilo da ih tuži nogometaš koji je još uvijek član kluba.

Navijači su poručili da Barcelona već u siječnju treba prodati Vidala i zahvaliti mu se na suradnji jer se jedan igrač ne treba tako ponašati. Interes za Čileanca pokazao je Inter i sigurno je da će talijanski klub pokušati iskoristiti trenutnu situaciju kako bi snizili cijenu za Vidala.

Najnovije vijesti

(VIDEO) Pogledajte kako je Sandro Tonali namjestio svoj žuti karton protiv...

0
Nogometaš Sandro Tonali se suočava s ozbiljnim optužbama zbog sudjelovanja u kockarskim aktivnostima, što bi moglo rezultirati dugotrajnom suspenzijom iz nogometnih natjecanja. Tonali, talijanski...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!