NaslovnicaVijestiAsmir Begović otkrio koje pravilo u Premier ligi pod hitno mora biti...

Asmir Begović otkrio koje pravilo u Premier ligi pod hitno mora biti promijenjeno

Chelsea je pod vodstvom Antonija Contea osvojio Premier ligu ove sezone, unatoč tome što je imao malih problema oko izbora igrača za svoj poseban sistem koji koristi.

Begović otkrio koje pravilo u Premier ligi mora biti promijenjeno

On je ove sezone u ligi koristio samo 24 igrača, a razlog za to je što je mali broj igrača sposoban igrati u njegovoj formaciji 3-4-3.

Mnogo je rasprave oko toga koji igrači će dobiti jednu od 40 medalja koje je klub dobio za osvajanje titule prošlog petka.

Pravila natjecanja navode da igrač mora nastupiti u pet ili više utakmica kako bi dobio medalju, što znači da će Oscar, koji je napustio tim početkom godine, dobiti istu jer je skupio devet ligaških nastupa prije odlaska.

Međutim, Asmir Begović, koji ima samo dva nastupa ove sezone, ima pravo na medalju zbog posebnih pravila koja se odnose na rezervne golmane.

Bosanskohercegovački reprezentativac baš i nije zadovoljan ovom odlukom i smatra da su pojedini njegovi suigrači također zaslužili medalju jer su proveli više vremena na terenu od njega.

Mladi igrači kao što su Nathan Ake, Kenedy i Ola Aina neće dobiti medalje, a Begović je izjavio da vodstvo Premier lige mora razmotriti promjenu pravila.

“Mislim da to pravilo mora biti promijenjeno, s obzirom da smo svi dio grupe tijekom cijele godine, svi smo se žrtvovali, davali svoj doprinos timu svakodnevno.”

“Mislim da pet nastupa ne bi trebalo biti potrebno za medalju. Srećom, ja sam dobio jednu i sjajno je osvojiti tako nešto u karijeri.”

[su_bet365__1m_spectacular_veliki]

100€ BONUSA ZA IGRAČE IZ HRVATSKE!

200% BONUSA do 40€ za igrače iz Hrvatske, BIH, Srbije, Slovenije, Crne Gore i Albanije! Dakle ako otvoriš račun i uplatiš 20€ na računu ćeš imati 60€!

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!