NaslovnicaVijestiAtletico je prvak Europa lige! Torresov prvi trofej u Atleticu...

Atletico je prvak Europa lige! Torresov prvi trofej u Atleticu…

Atletico Madrid prvak je Europe, doduše ne prvak Lige prvaka što bio njihov prvotni cilj. Prvaci su “drugorazrednog” euroskog nogometnog natjecanja – Europa lige. Simeone je gubio finala Lige prvaka, ali u Europa ligi Atletico dokazuje za rang iznad ostalih u tom natjecanju…

Simeoneovi ratnici u finalu su slavili 3-0 protiv Marseilla. Finale se igralo u Lyonu, Marseille je imao sjajnu podršku s tribina, ali miljenik te nacije, Antoine Griezmann, igrač je koji radi razliku. Riječ je o igraču koji je bio treći igrač svijeta prije 2 godine, a po mnogima Griezmann je i danas u top 5 najboljih i očekuje se kako će ovo ljeto ostvariti transfer u Barcelonu težak 100 milijuna eura.

[su_live_koeficijenti]

O kakvom igraču je riječ govori i činjenica da je bio najbolji igrač Eura2016, igrao je finale Lige prvaka i Eura te iste godine. Malo sreće nedostajalo je da Griezmann bude dvostruki prvak Europe te godine, a danas je osvojio svoj prvi veliki trofej u karijeri. Do sada je samo bio prvak Eura za U-19 i osvojio je Superkup Španjolske u svoja prva dva nastupa za Atletico.

Također, zanimljiva je činjenica kako je Fernando Torres osvojio svoj prvi trofej u dresu Atletica. U svojoj zadnjoj utakmici u dresu Atletico Madrida. Nakon 11 odigranih sezona u dresu svog kluba iz djetinjstva El Nino je digao prvi trofej u omiljenom crveno-bijelom dresu. Iako je do sada već osvojio dva puta Euro, Ligu prvaka, Europa ligu i Svjetsko nogometno prvenstvo – ovaj trofej imat će posebno značenje za njega.

[su_bonus]

Također, treba spomenuti i sjajne Kokea i Gabija. Koke je večeras imao dvije asistencije, a Gabi je imao asistenciju i gol. Nakon fenomenalnog Griezmanna oni su obilježili ovo finale. No, u negativnom i tužnom kontekstu finale je obilježio i Payet koji je morao napustiti teren zbog ozljede. Svjetsko prvenstvo je pred vratima, manje od mjesec dana do početka finala. Čitava Francuska, ali i ostatak nogometne javnosti nada se kako će čarobnjak iz Francuske biti spreman za najveću nogometnu smotru.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!