NaslovnicaVijestiATLETICO MADRID DOVEO SVOJE PRVO POJAČANJE OVE ZIME: Već su na ljeto...

ATLETICO MADRID DOVEO SVOJE PRVO POJAČANJE OVE ZIME: Već su na ljeto poslovali sa ovim klubom – Brazilac stiže za 25 milijuna funti!

Atletico Madrid je postigao dogovor vrijedan 25 milijuna funti za potpis brazilskog veznjaka Bruna Guimaraesa iz Athletico Paranaensea.

ATLETICO MADRID DOVEO

Visoko ocijenjeni 22-godišnjak je zapao za oko velikim klubovima nakon niza sjajnih nastupa u Južnoj Americi, a čini se da ga je Diego Simeone uspio dovesti u svoje tim ovog siječnja.

Prema pisanju španjolske Marce, Guimaraes je odbio novi ugovor sa brazilskim klubom i taj bi korak mogao napraviti već u siječnju.

To je drugi posao između ova dva kluba u nekoliko mjeseci nakon što je Atletico na ljeto kupio i lijevog beka Renana Lodija iz Paranaensea.

Kazali su da su Chelsea, Benfica i Porto pratili Guimaraesa, ali daje veznjak imao srce u španjolskoj prijestolnici.

U dosadašnjoj sezoni je u svim natjecanjima upisao 35 nastupa, postigavši četiri gola i tri asistencije.

Slijedi izvještaj drugog španjolskog medija, Diario Gol, o tome da je odvjednik brazilskog kluba otputovao u Madrid kako bi pregovarao o uvjetima.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!