NaslovnicaVijestiAtletico Madrid i Bayern München isključili mogućnost dolaska Cristiana Ronalda

Atletico Madrid i Bayern München isključili mogućnost dolaska Cristiana Ronalda

Budućnost Cristiana Ronalda u Manchester Unitedu i dalje je neizvjesna, ali Atletico Madrid i Bayern München isključili su se iz utrke za njegov potpis.

Ronalda se povezivalo s brojnim velikim klubovima otkako je izjavio da želi napustiti Old Trafford. Ali njegove mogućnosti počinju nestajati.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Chelsea i Napoli odbacili su mogućnost dolaska peterostrukog osvajača Zlatne lopte, a sada su Atletico i Bayern slijedili njihov primjer.

Predsjednik Atletica Enrique Cerezo nazvao je potez Ronalda “praktički nemogućim”.

“Već sam to rekao nekoliko puta, ne znam tko je izmislio priču o Cristianu, ali reći ću vam da je praktički nemoguće da on dođe u Atletico Madrid.”

Unatoč odlasku Roberta Lewandowskog, izvršni direktor Bayerna, Oliver Kahn također je izjavio da njegov klub ne želi potpisati Ronalda.

Rekao je za Bild: “Razgovarali smo o Cristianu Ronaldu, smatram ga jednim od najvećih igrača ikada. Ali smo došli do zaključka da se, unatoč tome što cijenimo Cristiana, on ne bi uklapao u našu filozofiju u trenutnoj situaciji.”

Portugalska legenda vratila se u trening centar Carrington zajedno sa svojim agentom Jorgeom Mendesom dok su u utorak ujutro razgovarali s dužnosnicima kluba i menadžerom Erikom ten Hagom. Vjeruje se da Unitedov javni stav ostaje da Ronaldo nije na prodaju. Ali Sky Sports News izvijestio je da su voljni saslušati ponude za 37-godišnjaka.

Ten Hag je novinarima u Bangkoku rekao da Ronaldo ostaje u njegovim planovima za novu sezonu.

“Planiramo Cristiana Ronalda za sezonu i to je to. Veselim se suradnji s njim. Cristiano nije na prodaju. On je u našim planovima i želimo zajednički uspjeh.”

U konačnici, Ronaldo je izrazio svoju želju da napusti Old Trafford, ali ponestaje mu opcija i čini se da će zapravo morati ostati.

Najnovije vijesti

Ove momčadi Arsenalu mogu donijeti naslov, City je prvak u slučaju...

0
Arsenal i Manchester City vode žestoku borbu za titulu prvaka Engleske. Nakon jučerašnjih pobjeda ovih timova, situacija ostaje nepromijenjena - aktualni prvaci imaju sve...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!