NaslovnicaNajave utakmicaAtletico Madrid - Levante: Madriđani traže svoju četvrtu pobjedu u nizu na...

Atletico Madrid – Levante: Madriđani traže svoju četvrtu pobjedu u nizu na svim natjecanjima!

Atletico Madrid će tražiti svoju četvrtu pobjedu zaredom u svim natjecanjima kada u subotu navečer ugoste Levantea na Wanda Metropolitanu.

Ekipa Diego Simeonea se trenutno nalazi na četvrtoj poziciji u La Ligi, na sedam bodova od vodeće Barcelone, dok Levante zauzima devetu poziciju sa 26 bodova koje je osvojio iz 18 utakmica ove sezone do sada.

Atletico Madrid - Levante

Nijedna momčad u najboljih šest nije pobijedila manje utakmica nego Atletico Madrid (8) ove sezone, iako Real Madrid ima bolji rekord u pogledu poraza, gdje su poraženi dva puta.

Golovi su također problem za njih ove sezone, nakon što su postigli 20 u 18 mečeva, iako su u ovoj fazi još jednom najbolji u obrani sa samo 11 primljenih golova. Osam pobjeda i osam remija su donijeli Simeoneovoj ekipi 32 boda, što ih ostavlja na četvrtoj poziciji ulazeći u ovaj susret.

Izvor: bet365

Previše remija je do sada bila glavna priča u njihovoj sezoni, ali su giganti iz glavnog grada 2019. godinu završili sa tri pobjede zaredom na svim natjecanjima, od kojih su dvije bile u ligi protiv Osasune i Real Betisa.

Atletico će smatrati da je u utrci za naslov, iako su sada sedam bodova iza prvoplasirane ekipe, no da li će uspjeti postići dovoljno golova da se drže čvrsto uz Barcu i Real. Joao Felix je u ovoj sezoni uspio postići samo dva ligaška gola, dok Angel Correa i Diego Costa imaju samo četiri.

Atletico Madrid je pobijedio u svoja posljednja četiri okršaja sa Levanteom, mada vode u ukupnim međusobnim utakmicama sa 14 pobjeda na prema pet, što pokazuje koliko teško će biti gostujućoj ekipi u ovom susretu.

Levante je pobijedio samo jednu od posljednjih osam susreta sa Atleticom, ali ekipa iz Valencije je uspjela zadržati Simeonea na rezultatu od 2-2 kada su posljednji put igrali u svibnju 2019. godine.

Kao i Atletico, Levante je prošlu godinu završio sa tri pobjede zaredom, savladavši Granadu i Celtu Vigo u ligi, osim što je zabilježio pobjedu od 5-0 nad Melillom u kupu Kralja.

Oni se trenutno nalaze na devetoj poziciji sa 26 bodova, šest bodova dalje od svog protivnika ovog vikenda. Iako je Atletico Madrid bio specijalista za remije ove sezone, nijedna ekipa nije odigrala manje remija od Levantea (2) tijekom ove sezone.

Ekipa Paco Lopeza je završila na 15-oj poziciji prošle sezone, ali oni su na putu da budu još bolji ove seozne. To je do sada bila nedosljedna sezona, no u Roger Martiju i Borji Mayoralu, ekipa ima dva napadača koja su postigla 12 golova između sebe tijekom 2019/20 sezone.

Izostanci

Atletico će nakon operacije vrata opet biti bez usluga Diega Coste, a očekuje se da će i utakmica prerano stići za ključnog vratara Stefana Savića. Thomas Lemar također će propustiti problem s preponama, dok se očekuje da Koke i Vitolo neće biti dostupni zbog problema s preponama. Kao rezultat toga, Hector Herrera je na redu za mjesto u sredini terena, dok bi Correa i Felix trebali nastupiti u u napadu, zajedno s vodećim strijelcem kluba ove sezone Alvarom Moratom.

Što se tiče Levantea, Ruben Vezo, Oscar Duarte, Ivan Lopez i Cheick Doukoure su još uvijek van terena, dok bi ozljeda bedara mogla isključiti braniča Jorgea Miramona. Očekuje se da će Marti i Jose Luis Morales nastaviti u napadu, iako je pobjednički gol Mayorala protiv Celte prije zimske pauze mogao dovesti napadača u prvu postavu.

Moguće postave

Atletico Madrid: Oblak; Trippier, Felipe, Gimenez, Lodi; Saul, Thomas, Herrera, Felix; Correa, Morata

Levante: Fernandez; Coke, Cabaco, Postigo, Tono; Rochina, Campana, Radoja, Bardhi; Morales, Marti

Prijedlog za klađenje

Iako Atletico Madrid ima problema sa postizanjem golova, vjerujem da oni kod kuće žele da poboljšaju tu formu, nakon što su u prvih devet utakmica na svom terenu izgubili samo jednu i to od Barcelone sa 0-1. Oni su u tih devet utakmica primili samo pet golova, dok su postigli samo 12, što znači da bi ovdje mogli gledati pobjedu Atletica, ali sa nešto manjom gol razlikom, možda 1-0 ili 2-0.

U svakom slučaju očekujem da će Diego Simeoneova ekipa ostvariti pobjedu, te vjerojatno dominirati terenom na Wanda Metropolitanu, pogotovo, jer su im Real Sociedad i Getafe jedan i dva boda iza njih. No ukoliko žele zadržati korak za Barcelonom, Realom i Sevillom, oni moraju ostvarivati pobjede u ovakvim utakmicama.

S obzirom da Atletico Madrid pravi po pet kornera u prosjeku po utakmici, dok to isto radi i Levante na svojim utakmicama, vjerujem da bi ovdje mogli vidjeti bare više od osam kornera. Inače, Levante pravi dosta kornera u svojim utakmicama što mi je iznenađujuće za vidjeti. S obzirom na to da nam bet365 kladionica dozvoljava kombinirati pobjedu i kornere, ovo je odlična kombinacija koja nam povećava koeficijent na 1.62.

Dodatni plus je što bet365 kladionica nema manipulativnih troškova i poreza na dobitak, te bi vaša isplata automatski bila dosta veća nego u nekoj lokalnoj kladionici. Igrajte bez poreza sa mnogobrojnim bonusima koje nam nudi najbolja svjetska kladionica. Odigraj pobjedu Atletica + da će biti više od osam kornera u najboljoj kladionici na svijetu!

Najnovije vijesti

Arsenal donosi revolucionarnu promjenu: Uklanja tradicionalni grb sa dresa

0
Nogometni klub Arsenal najavio je iznenađujuću promjenu za nadolazeću sezonu, nakon što su odlučili ukloniti dugogodišnji tradicionalni grb s domaće garniture dresova. Umjesto ikoničnog...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!