NaslovnicaVijestiAtletico Madrid nudi dva igrača u zamjenu za zvijezdu Arsenala!

Atletico Madrid nudi dva igrača u zamjenu za zvijezdu Arsenala!

U želji da dovedu jednu od glavnih zvijezda Arsenala, Atletico Madrid je navodno spreman dati svoja dva igrača.

Prema pisanu Marce, Diego Simeone i dalje jako želi dovesti Alexandrea Lacazettea na Wanda Metropolitano.

Atletico nudi Vitola i Thomasa Lemara za Francuza koji je prošle sezone postigao 12 golova i sedam asistencija u 39 odigranih utakmica na svim natjecanjima.

S obzirom da je Lemar veliko razočarenje za La Ligu, teško da će ekipa iz sjevernog Londona biti zainteresirana, iako se često dogodi da promjena sredine izvuče ono najbolje iz igrača.

S obzirom da trenutno oba igrača Atletica imaju dobre ugovore, unatoč tome što nisu bili impresivni za svoju ekipu, odlazak ovog dvojca ima finansijski smisao s obzirom na probleme sa koronavirusom.

Bet365 kladionica, najveća i najpopularnija online kladionica, ima fantastičnu promociju u kojoj daje 100% bonus dobrodošlice novim igračima. Toplo preporučujemo da odmah otvorite bet365 račun za klađenje i uzmete bonus dobrodošlice.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!