NaslovnicaVijestiAtletico Madrid ponudio Liverpoolu veliku razmjenu igrača!

Atletico Madrid ponudio Liverpoolu veliku razmjenu igrača!

Arsenalov plan za kupnju Thomasa Parteya mogao bi biti uništen sa Atletico Madridom u nadi da će potpisati Alexa Oxlade-Chemberlaina iz Liverpoola.

Atletico Madrid ponudio

Partey se u posljednjih nekoliko tjedana pojavio kao top meta, a Mikel Arteta se nada da će ga dovesti na Emirate kada se prijelazni rok konačno otvori.

Međutim, defanzivni vezni igrač, koji ima 26 godina, ima klauzulu o puštanju 45 milijuna funti i Atletico sumnja da Arsenal može priuštiti takvu naknadu s obzirom na očekivani finansijski ispad uzrokovan koronavirusom.

AUnatoč tome, Partey želi prijeći u Premier ligu i očekuje se prelazak tijekom sljedećih mjeseci.

Ali Arsenal možda nije njegovo konačno odredište, stim da ga je Atletico spreman ponuditi Liverpoolu u zamjenu za Oxlade-Chemberlaina.

The Sun tvrdi da Atletico želi napraviti izravnu zamjenu igrača koja uključuje Parteya i  Oxlade-Chamberlaina, iako menadžer Redsa Jurgen Klopp vjerojatno neće sankcionirati takav transfer, jer smatra da je Ox ključni član njegove momčadi.

Internacionalac Gane Partey proveo je cijelu karijeru sa Atletico Madridom, napredujući kroz njihove rezervne momčadi do seniorskog sastava 2015. godine i odradio je gotovo 200 nastupa za klub sa Wanda Metropolitanoa.

Najnovije vijesti

Poznati Slovenac optužen za zlostavljanje supruge, prijeti mu kazna od pet...

0
Prema izvještaju Slovenskih Novica, donedavni slovenski reprezentativac Tim Matavž, koji je od prošle godine član hrvatskog prvoligaša Gorice, suočava se s ozbiljnim optužbama. Njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!