NaslovnicaVijestiATLETICO MADRID POSLAO PONUDU: Kvare planove Manchester Uniteda - dovode zvijezdu PSG-a...

ATLETICO MADRID POSLAO PONUDU: Kvare planove Manchester Uniteda – dovode zvijezdu PSG-a za samo 8.5 milijuna funti!

Atletico Madrid je navodno poslao ponudu za transfer napadača Paris Saint-Germaina i metu Manchester Uniteda Edinsona Cavanija.

ATLETICO MADRID POSLAO

Urugvajski internacionalac ove sezone nije toliko redovan za PSG i moglo bi se dogoditi da će on biti u pokretu ovog siječnja.

L’Equipe je ranije povezao Cavanija kao metu Man Utd-a, što ima smisla s obzirom na nedostatak njihovih mogućnosti koje su postale još teže pitanje nakon ozljede Marcusa Rashforda.

Ipak, Crvenim vragovima će se možda trebati brza reakcija, budući da novo izvješće tvrtke L’Equipe tvrdi da je Atletico podnio ponudu za oko 8,5 milijuna funti za Cavani.

Ostaje za vidjeti hoće li PSG prihvatiti takvu vrstu novca, ali ako postoji mogućnost potpisivanja ovog provjerenog golgetera za tako nisku naknadu, United će sigurno biti u tijeku.

Dok Cavani više nije na vrhuncu svojih moći, trebao bi napraviti finu kratkoročnu opciju za ekipu Ole Gunnara Solskjaera na važnoj poziciji.

Ne može se očekivati ​​da će Anthony Martial i Mason Greenwood popuniti mjesto Rashforda, a Cavani izgleda kao igrač koji bi mogao zablistati u Premier ligi.

32-godišnjak je postizao golove gdje god je igrao, a izgleda da ima fizički okvir i tehničku sposobnost, te da bi se snašao u engleskom nogometu.

Najnovije vijesti

Ove momčadi Arsenalu mogu donijeti naslov, City je prvak u slučaju...

0
Arsenal i Manchester City vode žestoku borbu za titulu prvaka Engleske. Nakon jučerašnjih pobjeda ovih timova, situacija ostaje nepromijenjena - aktualni prvaci imaju sve...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!