NaslovnicaVijestiATLETICO MADRID prodaje Vrsaljka i kupuje još boljeg bočnog...

ATLETICO MADRID prodaje Vrsaljka i kupuje još boljeg bočnog…

Šime Vrsaljko, 26-ogodišnji reprezentativac Hrvatske i desni bočni Atletico Madrida na pragu je odlaska iz kluba. Naime, Vrsaljko na stolu ima ponude Napolija i Manchester Uniteda, a Atletico umjesto njega dovodi desnog bočnog francuske nogometne reprezentacije.

Šime Vrsaljko ove je zime bio na pragu odlaska iz Atletico Madrida, no baš u tom trenutku Šime je proigrao i Simeone je odlučio ostaviti ga još malo. Kako se sezona približavala kraju Vrsaljko je bio sve bolji i svi su mislili kako je Atletico sigurno odustao od ideje da bi prodavali Vrsaljka, no tome ipak nije tako.

Atletico Madrid navodno je dogovorio transfer Sidibea, desnog bočnog iz Monaca. Sidibe i Vrsaljko bili su dvije glavne mete Manchester Uniteda za poziciju desnog bočnog, no sve je izvjesnije kako United neće dovesti niti jednog od njih jer Šime Vrsaljko jako blizu potpisa za Ancelottijev Napoli, dok će Sidibe popuniti prazno mjesto u Atleticu.

[su_bet365_100_bonus]

Kako pišu mediji u Italiji, Vrsaljkov transfer u Napoli “težak” je 25 milijuna eura + bonusi. Napoli želi dovesti Vrsaljka jer oni prodaju Hysaja koji će vjerojatno u Chelsea za 50 milijuna eura. Očito kako se u Napoli pripremaju na remont ekipe jer mediji najavljuju odlazak još nekolicine igrača među kojima je i transfer Jorginha u Manchester City za 60 milijuna eura.

O transferu Sidibea L’Equipe i Marca pišu kao da je posao skoro pa gotov, a transfer je težak “samo” 25 milijuna eura koliko i Vrsaljkov u Napoli. Ono što je zanimljivo u toj priči jest činjenica da je Manchester United navodno nudio 50 milijuna eura za Sidibea, a Monaco nije htio prihvatiti. Naime, mediji pišu da bi potencijalni transfer s bonusima mogao doći maksimalno do 30 milijuna eura što je čak 20 milijuna manje od Unitedove ponude, vrlo neobična situacija na tržištu.

[su_bonus]

Pozicija desnog bočnog najdeficitarnija je pozicija u modernom nogometu, a ovo ljeto očekuje se prava ludnica oko igrača na toj poziciji i zbog toga se već sada, prije Svjetskog prvenstva, svi otimaju za igrače na toj poziciji. Recimo, Juventus je već sve dogovorio s Darmianom iz Uniteda, Napoli želi Vrsaljka, Chelsea Hysaja, Atletico Sidibea, United se sada okreće Cancelu…


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Kylian Mbappe kupio vilu u Madridu od Sergija Ramosa za 18...

0
Kylian Mbappe, jedna od najvećih zvijezda svjetskog nogometa, sve više se povezuje s Real Madridom. Iako još uvijek nije službeno potvrđeno, sve naznake upućuju...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!