NaslovnicaVijestiAtletico Madrid pronašao fantastičnu zamjenu za Jana Oblaka, koji na ljeto vjerovatno...

Atletico Madrid pronašao fantastičnu zamjenu za Jana Oblaka, koji na ljeto vjerovatno napušta Madrid

Njemački Kicker izjavio je da je Atletico Madrid zainteresiran za ponajboljeg vratara iz Bundeslige, koji bi mogao “uskočiti” u rukavica Jana Oblaka ukoliko fantastični Slovenac odluči da napusti klub na ljeto i potpiše za nekog od evropskih velikana. Riječ je o vrataru Leverkusena, Bernardu Leni.

Jan Oblak ima dugoročni ugovor s Atletico Madridom, ali danas to ne znači jamstvo da je ispred njega dugoročna budućnost u Madridu. Problem je otkupna klauzula od 100 milijuna eura, što je danas na transfer tržištu cifra koja nije nedostižna kao prije godinu ili dvije, pogotovo ako uzmemo u obzir da se vratar slovenske reprezentacije pojavljuje na shopping listi bogatih klubova poput pariškog Paris Saint Germain.

>> Wenger ga dobija besplatno: 22-godišnji talentirani veznjak stiže u Arsenal

U Atleticu se još uvijek nadaju da će Oblak potpisati novi ugovor s većom otkupnom klauzulom, međutim, Španjolci ne žele ništa prepustiti slučaju, pa je također razmišljju o alternativnim scenarijima. Njemački list Kicker je također izvijestio da je Atletico zamjenu za Oblaka pronašao u izvrsnom vrataru Bayer Leverkusena Bernd Lenu, kojeg u svojim redovima također žele vidjeti Arsenal i Napoli.

[su_bonus]

Kicker navodi da će Leno ukoliko napusti klub, otići za “svega” 25 milijuna eura, što je klubu kao što je Atletico ne treba predstavljati previše problema. Odlazak Oblaka mogao bi potaknuti nekoliko transfera, te bi u tom slučaju u Leverkusenu bili promorani da traže zamjenu za Lena a kao glavna meta se spominje vratar Eintracht Frankfurta, Lukas Hradecký.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!