NaslovnicaVijestiAtletico Madrid v PSV Eindhoven: Sve što trebate znati prije ove utakmice

Atletico Madrid v PSV Eindhoven: Sve što trebate znati prije ove utakmice

Sve što trebate znati o utakmici koju Atletico Madrid i PSV Eindhoven igraju večeras u Lige prvaka u Madridu. Atletico Madrid će gledati da osigura svoj napredak u trećem uzastopnom četvrt-finalu Lige prvaka večeras protiv PSV-a u revanšu na Vicente Calderonu.

Atletico Madrid v PSV Eindhoven

Gdje gledati uživo?

Utakmica počinje u 20:45. Možete gledati na Arena Sport 3.

Pregled

Atletico Madrid je ostvario pobjedu kod kuće nad Deportivo La Corunom za vikend i sada im Barcelona bježi osam bodova u La Ligi. Španska ekipa će imati blagu prednost u odnosu na PSV nakon što su odigrali bez golova na Philips stadionu u prvoj utakmici.

Defanzivac Stefan Savić i veznjak Tiago Mendes su i dalje van terena zbog povrede, ali napadač Fernando Torres bi se trebao vratiti nakon povrede koljena.

PSV će se boriti za svoje prvo četvrt-finale Lige prvaka u devet godina, ali još uvijek nisu pobijedili u gostima u ovom takmičenju ove sezone. Holandski šampioni nikada nisu pobijedili na Španskom tlu u 12 pokušaja.

Andres Guardado i Maxime Lestienne su pod sumnjom za večerašnju utakmicu, dok je Urugvajski napadač Gaston Pereiro suspendovan.

 

[su_bet365_watch_live_football_veliki]

Šta su rekli menadžeri?

Diego Simeone: “Mi smo u teškoj situaciji, jer bi remi mogao odvesti PSV u dalji krug takmičenja, jer oni imaju sjajan tim i imaju prednost, jer ako dadnu gol mi moramo dati dva, ali imat ćemo navijače iza nas i imam vrlo dobar osjećaj za ovu utakmicu.”

Phillip Cocu: “Rekao sam prije prve utakmice, ako možete ne primiti gol kod kuće, možete položiti dobar temelj za uzvratnu utakmicu koju igramo u Madridu, to je sve za što ćemo igrati. Ukoliko možemo postići gol u gostima, imamo šansu da prođemo. Dat ćemo sve od sebe da to uradimo.”

Forma ova dva tima

Atletico Madrid (u svim natjecanjima): WWWWD

Posljednji rezultat: Atletico Madrid 3 – 0 Deportivo La Coruna

PSV Eindhoven (u svim natjecanjima): DWWDW

Posljednji rezultat: PSV Eindhoven 1 – 1 Heerenveen

Koeficijenti

Atletico Madrid: 1.30

Neriješeno: 5.50

PSV Eindhoven: 13.00

(Bet365)

3JTSJVD

Analiza

Pročitajte analizu i pogledajte našu opkladu na ovu utakmicu.

Moguće postave

Atletico Madrid: Oblak; Juanfran, Gimenez, Godin, Luis; Koke, Gabi, Saul, O Torres; Griezmann, Vietto

PSV Eindhoven: Zoet; Arias, Bruma, Moreno, Willems; Propper, Guardado, Van Ginkel; Narsingh, De Jong, Locadia

Igrajte našu nagradnu igru svakim danom na našem forumu i osvojite 10€. Vrlo jednostavno, registrujete se na forum i počnite pogađati parove koje vam mi predložimo. Ništa ne morate uplaćivati, vaše je samo da pogodite parove i bit ćete isplaćeni na Bet365.

Nagradna Igra – Pogodi TIPOVE i OSVOJI 10 €

Bet365 kladionica vam nudi i velike bonuse koje možete dobiti ukoliko se registrujete na banneru ispod. Bet365 online kladionica je jedna od najpoznatijih na svijetu koja broji oko sedam miliona korisnika iz 200 različitih zemalja širom svijeta. Očekujte vrlo široku ponudu na sve vrste sportova i veliki izbor klađenja uživo. 

[su_bet365_200_bonus_veliki]

[touchcarousel id='2']

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

TIP DANA – Četvrtak 25.4: Brighton vs Manchester City

0
Za današnji tip dana smo pripremili utakmicu između Brightona i Manchester Cityja u Premier ligi. Ukoliko želite više besplatnih tipova posjetite nas na Svijet Kladjenja...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!