NaslovnicaVijestiATLETICO NAPRAVIO VELIKI PROFIT: Carrasco i Gaitan karijeru nastavljaju u Kini

ATLETICO NAPRAVIO VELIKI PROFIT: Carrasco i Gaitan karijeru nastavljaju u Kini

Uprava Atletico Madrid potvrdila oproštaj belgijskog reprezentativca Yannick Carrasca i argentinca Nice Gaitana, koji će svoju karijeru nastaviti u redovima novopečenog kineskog prvoligaša Dalian Yifanga.

Carrasco i Gaitan karijeru nastavljaju

Španjolski gigant Atletico Madrid prodao je dvojicu svojih nogometaša koji će zajedno nastaviti karijeru u Kini. Zbogom je rekao Nicolas Gaitan, koji je ove sezone igrao više ili manje marginalnu ulogu, te je odlazak bio očekivan, dok više začuđuje odlazak 24-godišnjeg belgijskog reprzentativca Yannick Carrasca koji ove sezone nije igrao na tako visokoj razini kao prethodne sezone, međutim, njegov odlazak će oslabiti momčad koja je u igri i za naslov španjolskog prvaka i trofej pobjednika Europa lige.

Carrasco i Gaitan će svoju karijeru nastaviti u redovima novopečenog prvoligaša Kine Dalian Yifanga, koji će kako mediji prenose za svakog igrača platiti relativno nisku naknadu, čak i ako uzmemo u obzir količine novca koje se troše u kineskom nogometu. Procjenjuje se da će transfer 24-godišnjeg Carrasca vrijediti 30 milijuna eura, a transfer Gaitana 18 milijuna eura.

>> Bio na korak od prelaska: Evo zašto je propao transfer Carrasca u Juventus!

Carrasco se preselio u Atletico 2015. godine iz Monaca, a u Madridu je upisao 124 nastupa i postigao 23 gola, te je pridonio 17 asistencija. Mnogo manji učinak imao je 29-godišnji Gaitan, koji je Atletico je stigao kao veliko pojačanje iz Benfica ove sezone, ali je u La ligi sakupio svega šest nastupa.

[su_glavne_utakmice__koeficijenti]

Španjolski mediji kažu da je razlog prodaje dvojice igrača bio neophodan zbog skupih akvizicija u vidu Diego Costa i Vitola, za koje je Atletico platio gotovo 100 milijuna eura.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!