NaslovnicaVijestiAtleticov Saul Niguez rekao da će objaviti svoj novi klub za tri...

Atleticov Saul Niguez rekao da će objaviti svoj novi klub za tri dana!

Zvijezda Atletico Madrida Saul Niguez je ostavio navijače da nagađaju u koji klub će preći, nakon što je rekao da će svoj ‘novi klub’ najaviti za tri dana.

Atleticov Saul Niguez

Španjolac je jedan od najboljih svjetskih veznjaka i ove je sezone za Atletico odigrao 37 utakmica postigavši četiri gola.

No, navijači će biti zabrinuti nakon objave 25-godišnjaka na Twitteru koja glasi: “Htio sam priopćiti nešto važno za vas.”

Ispod toga je objavio sliku na kojoj piše ‘Novi klub’ te ispod toga 3 dana.

Španjolske novine AS, tvrdile su da bi prelazak u Manchester United od 72 milijuna funti mogao biti na kartama, a Ole Gunnar Solskjaer je navodno veliki navijač.

Otpusna klauzula Saula je utvrđena na 130 milijuna funti, ali koronavirus pandemija bi mogla prisiliti ekipu iz La Lige da prihvati polovicu toga.

Navijači Atletico Madrida će vjerojatno biti bijesni zbog ponašanja svoje zvijezde s obzirom na njegovu 12-godišnju vezu sa klubom.

Dolazi samo nekoliko godina nakon transfer sage Antoine Griezmanna, koji je uključio i dokumentarac na španjolskoj TV kako bi objavio odluku o transferu.

Najnovije vijesti

Kylian Mbappe kupio vilu u Madridu od Sergija Ramosa za 18...

0
Kylian Mbappe, jedna od najvećih zvijezda svjetskog nogometa, sve više se povezuje s Real Madridom. Iako još uvijek nije službeno potvrđeno, sve naznake upućuju...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!