NaslovnicaVijestiAubameyang napušta Arsenal u zimskom prijelaznom roku. Odlazi u Seriju A!

Aubameyang napušta Arsenal u zimskom prijelaznom roku. Odlazi u Seriju A!

Pierre-Emericku Aubameyangu bi se mogao ponuditi izlaz iz njegove noćne more u Arsenalu, sa još jednim europskim divom koji se pridružio Barceloni u utrci za njegov potpis.

Čini se da će Aubameyang gotovo sigurno napustiti sjeverni London, nakon što je izgubio kapetansku titulu iz disciplinskih razloga.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

32-godišnjak je od tada izostavljen iz momčadi Mikela Artete u posljednje tri utakmice Premier lige, od kojih su sve pobijedili i nema naznaka da će se ponovo vratiti u momčad.

S obzirom na to da je preostalih 18 mjeseci od njegovog ugovora u kojem prima 350.000 funti tjedno, Topnicima bi moglo biti teško pronaći kupca za Aubameyanga, ali postoji nekoliko zainteresiranih klubova.

Barca se već povezivala sa bivšim napadačem Borussije Dortmund, kao zamjena za umirovljenog Sergija Aguera, a sada im se pridružio i Juventus.

Prema Tuttosportu, Stara dama je zainteresirana za posudbu do kraja sezone za Aubameyanga, a potom će procijeniti da li će ga ostaviti ili ne.

Juve je imao loš početak sezone u Seriji A, a povratak Maxa Allegrija kao menadžera uopće nije dobro počeo, jer su izgubili pet od prvih 18 utakmica.

Već izgleda kao da bi se momčad mogla pomučiti za ulazak u prva četiri i kvalifikacije za Ligu prvaka, nakon što su prije toga osvojili naslov devet godina zaredom.

Već šest bodova zaostaju za četvrtoplasiranom Atalantom, dok se također bore sa Romom i Fiorentinom za ulazak među prva četiri.

Allegri želi napadača, ali su male vjerojatnoće da će klub potrošiti mnogo novca na ljeto, zbog čega bi im posudba za Aubameyanga imala smisla.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!