NaslovnicaVijestiAustralian Open 2017: Gledaj sve mečeve uživo besplatno

Australian Open 2017: Gledaj sve mečeve uživo besplatno

Australian Open počinje u ponedjeljak 16. siječnja, ujedno i 105 Australian Open do sada. S obzirom da je ovo i prvi Grand Slam turnir za 2017. godinu, izvrsna je prilika da vam predstavimo još jednu promociju Bet365 online kladionice, koja će nam uz ponuđene koeficijente i ponude za ovaj turnir, ponuditi i live streaming usluge.

Australian Open

Ukoliko se još uvijek niste registrirali na Bet365 online kladionicu, sada imate priliku da to uradite na gumb ispod i nakon što uradite makar simbolični deposit od 1€, imat ćete pristup svim live streamovima i mnogim deposit bonusima koje nam nudi jedna od najboljih kladionica na svijetu.

REGISTRIRAJ SE I GLEDAJ AUSTRALIAN OPEN!

[su_bet365_tennis_live_stream]
Live streaming je dostupan u cijelom svijetu, uz iznimke Australije i Novog Zelanda. Korisnici koji na računu imaju barem simboličnu sumu od 1€ mogu imati pristup svim live streamovima koje nam nudi Bet365, a to je 411 utakmica, gdje će pokrivati svaki teren na turniru.

GLEDAJ AUSTRALIAN OPEN UŽIVO!
Prošlogodišnji prvak Novak Đoković je favorit za osvajanje šestog turnira i tri godine u nizu, a koeficijent na njega je 2.50, unatoč Andy Murrayovom novostečenom prvom mjestu na rang listi. Murray je imao izuzetnu 2016. godinu sa svih strana, ponovo Wimbledon i postao je prvi Britanac od Fred Perryja da osvoji više Wimbledon naslova. I to nije sve, on je osvojio pojedinačno zlato za Veliku Britaniju na Olimpijskim igrama po drugi put – prvi muškarac koji je to učinio! Koeficijent na Murraya da će izvrsnu formu prenijeti u 2017. godinu i osvojiti svoj prvi Australian open je 2.62, a spomenut ćemo da je drugi na ovom turniru bio u pet navrata!

[su_bet365_tennis_live_stream]
Wawrinka je posljednji Grand Slam događaj osvojio na US Openu u kolovozu 2016. godine, ali je koeficijent 13.00 da će osvojiti ovaj turnir, gdje 15.00 koeficijent na Rafael Nadala koji je posljednji put osvojio Australian Open u 2009. godini.

GLEDAJ AUSTRALIAN OPEN UŽIVO!

Za ženske singlove na turniru, Serena Williams je trenutno favorit za svoj šesti naslov Australian Opena sa koeficijentom 4.00, unatoč porazu od Angelique Kerber u prošlogodišnjem događaju. Koeficijent na Kerber da će zadržati svoju titulu je 4.50, a slično kao i Murray – ona je svakako sposobna za nastavak izvrsne forme iz 2016. godine u prvom ovogodišnjem Grand Slamu. Također je osvojila US Open naslov u 2016. godini, što je drugi Grand Slam za tu godinu i zbog toga je prva na ženskoj rang listi u svijetu tenisa. Kerber je stoga dostojan protivnik i mogla bi zadržati svoju titulu Australian Opena, uprkos Williamsova nevjerojatna 22 Grand Slam naslova, a da ne spominjemo dodatnih 14 Grand Slam pobjeda u ženskim parovima..

GLEDAJ AUSTRALIAN OPEN UŽIVO!

Kao i obično, Bet365 nam nudi mnogobrojne bonuse, a jedan od njih je 50% bonusa na tenis za Australian Open, tako da će ovo biti jedan vrlo zanimljiv Grand Slam turnir i za sve kladioničare koji se vole kladiti na tenis.

UZMI BONUS OD 50%!

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!