NaslovnicaVijestiAyestaran: Pobjeda protiv Barcelone je bila za navijače Valencije

Ayestaran: Pobjeda protiv Barcelone je bila za navijače Valencije

Trener Valencije Pako Ayestaran izjavio je da je sinoćnja pobjeda nad Barcelonom bila najmanje što su mogli učiniti za navijače nakon nekoliko teških mjeseci za klub.

Pobjeda protiv Barcelone je bila za navijače Valencije

Ayestaran je treći trener Valencije ove sezone nakon Nuna Espirita Santa, koji je dobio otkaz u prosincu, te Garyja Nevillea koji je smijenjen prošlog mjeseca.

Valencia igra vrlo loše ove sezone, nalaze se na 10. mjestu u La ligi i imaju 13 poraza četiri utakmice prije kraja sezone.

No, nakon impresivne pobjede rezultatom 2-1 protiv Barcelone sinoć na Camp Nouu, španjolski trener ju je posvetio vjernim navijačima njegovog kluba.

“Pobjeda protiv Barcelone je bila za navijače Valencije. Ovo je najmanje što smo mogli učiniti za njih”, izjavio je 53-godišnjak nakon utakmice.

“Opravdali smo se kao tim. Možemo biti vrlo ponosni, zaslužili smo ovo. Uvijek postoje poticaji i svaka utakmica je prilika da se odužimo navijačima.”

Valencia je ranije ove sezone pretrpjela najteži poraz ove sezone, kada je u polufinalu Kupa kralja početkom veljače poražena rezultatom 7-0, ali Aestaran je otkrio da se nisu uopšte prisjećali te utakmice prije jučerašnjeg dvoboja.

“Pokušali smo se pripremiti za ovu utakmicu s obzirom na situaciju u kojoj se nalazimo. Mislim da je taj poraz od 7-0 promijenio Valenciju. Danas nas je Barcelona ponovo mogla pobijediti, i da jeste, moji komentari ne bi bili isti.”

Barceloni je ovo treći uzastopni poraz u La Ligi, čime su dozvolili Atleticu da im se pridruži u vrhu, te sada Madriđani imaju isti broj bodova kao i Katalonci.

Branitelj naslova treba pet pobjeda iz preostalih pet utakmica u ligi kako bi osigurao naslov, a Ayestaran vjeruje da i dalje mogu obraniti titulu bez obzira na njihov pad.

“Barcelona je sposobna za pobjede u preostalih pet, osam ili deset utakmica uzastopno. Sada prolaze kroz težak period i moraju ga kontrolirati.”

Najnovije vijesti

TIP DANA – Četvrtak 25.4: Brighton vs Manchester City

0
Za današnji tip dana smo pripremili utakmicu između Brightona i Manchester Cityja u Premier ligi. Ukoliko želite više besplatnih tipova posjetite nas na Svijet Kladjenja...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!