NaslovnicaVijestiBacary Sagna: Odnos sudaca prema Manchester Cityju je nepravedan

Bacary Sagna: Odnos sudaca prema Manchester Cityju je nepravedan

Defanzivac Manchester Cityja Bacary Sagna izjavio je kako je njegov tim nepravedno tretiran od strane sudaca nakon što im nije dosuđen jedanaesterac protiv Evertona.

bacary sagna

Raheem Sterling je fauliran od strane Johna Stonesa, ali sudac te utakmice nije dosudio ništa. Na kraju je to bio samo dosadan remi bez golova.

Sagna je protestvovao protiv te odluke, te je dodao da je njegovom klubu trebao biti dosuđen i jedanaesterac protiv Leicestera krajem prošle godine, kada je Sergio Aguero oboren od strane Gokhana Inlera, no i ta utakmica je završena rezultatom 0-0.

“Ovo nije prvi put. U početku ništa nismo govorili o tome, ali sada ću reći, ovo se desilo i protiv Leicestera kada je Aguero fauliran u protivničkom kaznenom prostoru.”

“Cijeli tim je nepravedno tretiran. Ne znam zašto, ali ovo nije prvi put da nam se ovo događa ove sezone. Greške su prirodne, suci su ljudska bića, ali na kraju dana mi ne dobijamo te jedanaesterce protiv Evertona, Leicestera i ostalih, i tako gubimo bodove.”

“Ne želim kriviti glavnog suca, on i nije toliko kriv. Krivim onog iza gola. Što moramo napraviti da dobijemo jedanaesterac ukoliko nas fauliraju u šesnaestercu? Kada se takva situacija dogodi u našem šesnaestercu, to je naravno čist jedanaesterac, a mi smo kažnjeni.”

[su_bet_at_home_1]

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!