NaslovnicaVijestiBailly: Nadam se da ću zaigrati s njim u tandemu jednog dana...

Bailly: Nadam se da ću zaigrati s njim u tandemu jednog dana u Manchester Unitedu

Defanzivac Manchester Uniteda Eric Bailly izjavio je kako se nada da će jednog dana zaigrati u štoperskom tandemu sa defanzivcem Benfice Victorom Lindelofom, za kojeg su ‘Crveni vragovi’ zainteresovani.

Klub sa Old Trafforda je povezivan sa švedskim reprezentativcem od decembra, a Mourinho i njegovi pomoćnici spremaju ponudu od 38 miliona funti kako bi ga doveli u zimskom prelaznom roku.

Međutim, iako je interes za Lindelofa opao u posljednje vrijeme, Bailly, koji je trenutno sa reprezentacijom Obale Bjelokosti na Afričkom kupu nacija, bio bi zadovoljan dolaskom Lindelofa u klub.

“Nadam se da ću zaigrati s njim u štoperskom tandemu, te da će nam pomoći”, rekao je Bailly za švedske novinare nakon što je njegova reprezentacija slavila u prijateljskom utakmici protiv Šveđana rezultatom 2-1.

[su_tipbet_7eur_no_deposit]

“On je vrlo dobar igrač, veoma kvalitetan i sigurno će se dobro snaći ukoliko dođe u Manchester United. Imamo mnogo dobrih centralnih defanzivaca, Chrisa Smallinga, Marcosa Roja i Phil Jonesa, ali nadam se da ću jednog dana zaigrati sa Lindelofom.”

“Svjestan sam da ni sam nemam garantirano mjesto u prvoj postavi i znam da se moram dokazivati ukoliko želim igrati. Svi se borimo za mjesto i mislim da svi radimo dobar posao i da se trudimo. No, mislim da bismo se slagali odlično Lindelof i ja.”

United je slavio u posljednjih osam utakmica u svim takmičenjima, te je neporažen u Premier ligi još od sredine oktobra/listopada.

[su_tipbet_7eur_no_deposit]

[su_bet365_novo__koeficijenti]

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!