NaslovnicaVijestiBakayoko otkrio zašto je napustio Chelsea i otišao na posudbu u Milan!

Bakayoko otkrio zašto je napustio Chelsea i otišao na posudbu u Milan!

Bakayoko otkrio zašto je napustio Chelsea i otišao na posudbu u Milan! Chelseajev posuđeni igrač, Tiemoue Bakayoko objasnio je odluku o odlasku na posudbu prošlog ljeta, te je još jednom nagovijestio boravak u Milanu.

Bakayoko otkrio

Nakon klimavog početka života u Italiji, 24-godišnjak se sada etablirao kao ključna figura u planovima Gennara Gattusoa i do sada je ove sezone ostvario 27 nastupa.

Sa Milanom koji nastavlja da se bori za mjesto koja vode u kvalifikacije za Ligu prvaka, Bakayoko će nesumnjivo ostati temeljni dio te borbe u veznom redu u nadolazećim mjesecima, budući da i dalje impresionira tijekom posudbe.

Međutim, govoreći o svom odlasku iz Chelseaja, nema sumnje da je Francuz razočaran načinom na koji je ispao njegov boravak na Stamford Brdigeu i možda potencijalno završen, ovisno o tome hoće li se talijanski divovi odlučiti na to da njegova posudba postane trajna.

“Napustio sam Chelsea, jer sam osjećao da me klub više ne želi”, izjavio je za MilanNews.it. “Naravno, bio sam razočaran. Bio sam tamo godinu dana, nisam prošao onako kako sam očekivao. To je bila jednostavna odluka, jer misim da trener nije računao na mene i Milan je bilo teško odbiti.”

“Da biste bili u klubu koji vas ne želi sljedeću sezonu, nije lako, ali mislim da je potrebno živjeti takve trenutke. Sada sam spreman suočiti se sa teškim trenucima, mislim da sam bolje pripremljen.”

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!