NaslovnicaVijestiBALE, ALE! Velški napadač napravio vlastito pivo!

BALE, ALE! Velški napadač napravio vlastito pivo!

Velška zvijezda Gareth Bale je napravio vlastitu marku piva kako bi proslavio prvi nastup svoje nacije na Svjetskom prvenstvu nakon 64 godine – dok se bivša zvijezda Real Madrida zaklinje da će iskoristiti zaradu za podršku razvoja nogometa u Velsu.

Vlastiti brend alkoholnih pića Garetha Balea ‘Bale Ale’ i ‘Bale Lager’ trebali bi se pojaviti u supermarketima u znak proslave povratka Velsa na Svjetsko prvenstvo nakon 64 godine.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Gareth Bale se pokazao neprocjenjivim za momčad Roba Pagea u njihovim kvalifikacijama, sa hat-trickom protiv Bjelorusije prije godinu dana i dvobojem protiv Austrije u ožujku u doigravanjima.

Bale je za PA rekao: “Stvarno se veselim lansiranju Bale Alea i Bale Lagera u Tesco trgovine diljem Velsa – to je nešto što smo započeli prije nekoliko godina i vidjeti kako Brend raste stvarno je uzbudljivo.”

“Mogućnost udruživanja i suradnje s Glamorgan Brewing kompanijom, koja se nalazi samo deset minuta od moje kuće, čini ga još posebnijim i iznimno smo ponosni na ono što smo zajedno stvorili.”

“Ovim partnerstvom želimo nešto vratiti velškom nogometu, a posebno želimo pomoći u razvoju nogometnih objekata diljem Velsa na lokalnoj razini.”

“Nadamo se da će navijači diljem Velsa moći uživati u Bale Aleu i LAgeru dok krećemo na Svjetsko prvenstvo ove godine.”

Piće će se skladištiti u Tescu diljem Velsa, a bit će dostupno za samo 1.70 funti po komadu, iako još nije potvrđeno mogu li ga fanovi kupiti diljem Ujedinjenog Kraljevstva.

Prva utakmica Velsa na Svjetskom prvenstvu dolazi 21. studenoga protiv SAD-a, prije okršaja s Iranom četiri dana kasnije i utakmice s Engleskom 29. studenog.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!