NaslovnicaVijestiBale ne putuje u Manchester zbog nevjerovatnog razloga!

Bale ne putuje u Manchester zbog nevjerovatnog razloga!

Gareth Bale ne putuje u Manchester na uzvratnu utakmicu osmine finala Lige prvaka protiv Cityja, a razlog je poprilično bizaran, barem ako je suditi po Zidaneovim riječima.

Iako to Zinedine Zidane želi da predstavi drugačije, njegov odnos sa Garethom Baleom daleko je od idealnog, pa čak i od normalnog odnosa trener – igrač. Novi povod za preispitvanje istog je izostanak Velšanina sa spiska putnika za Manchester i uzvrat osmine finala Lige prvaka.

“Mnogo toga je već rečeno i mi imamo odnos uzajamnog poštovanja. Imali smo privatni razgovor, ali ono što mogu da kažem je da mu se ne igra utakmica na Etihadu. Ostalo je samo između njega i mene” rekao je Zidane.

Teško da poslije ovih riječi iko može da povjeruje Zidaneu da je sve normalno i puno uzajamnog poštovanja. Posebno kada se zna povijest njihovog odnosa, od toga da Zidane po svaku cijenu želi da proda Balea, do toga da Velšaninu na klupi za rezerve sve drugo privlači pažnju više od utakmice njegovog tima…

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!