NaslovnicaVijestiBALE NIKAD BLIŽI ODLASKU: Evo što je novi trener Real Madrida rekao...

BALE NIKAD BLIŽI ODLASKU: Evo što je novi trener Real Madrida rekao o Garethu Baleu prije tri godine!

Jučer, samo dan nakon što je potvrđeno kako će izbornik Španjolske Julen Lopetegui preuzeti klupu Real Madrida nakon predstojećeg Svjetskog prvenstva, koje počinje sutra u Rusiji, on je na iznenađenje svih dobio otkaz na klupi ‘Crvene furije’.

Lopetegui ne želi Balea

Njegovo mjesto na kormilu reprezentacije je preuzeo legendarni Fernando Hierro, dok se Lopetegui sada nesmetano može fokusirati na probleme na novom poslu. Mnogo toga se dogodilo u ‘kraljevskom’ klubu toom proteklih par mjeseci. Samo nekoliko dana nakon što je osvojio treću uzastopnu Ligu prvaka, klub je napustio Zinedine Zidane, a neizvjesna je i budućnost zvijezda kao što su Cristiano Ronaldo i Gareth Bale, koji bi također mogli napustiti Santiago Bernabeu.

[su_games]

Po svemu sudeći, odlazak Balea sada je izvjesniji nego ikada, upravo zbog novog trenera. Naime, on je 2015. godine dao zanimljivu izjavu o velškom reprezentativcu, kada je rekao: “Igrači u Real Madridu moraju davati sve od sebe sve vrijeme. Ukoliko ne daje sto posto svojih mogućnosti, onda bi morao otići. La Liga je potpuno drugačija od Premier lige, igrač poput njega ne bi igrao u mom timu.”

Da li će Bale uzeti u obzir tu izjavu, te konačno donijeti odluku o odlasku, ostaje nam da vidimo u narednih par mjeseci. Kako stvari stoje, velike su šanse da se to dogodi, s obzirom da je nakon finala Lige prvaka, u kojem je proglašen igračem utakmice nakon dva postignuta gola protiv Liverpoola, priznao kako želi igrati iz tjedna u tjedan, te da nije zadovoljan minutažom koju je imao protekle sezone.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Thiago Silva napušta Chelsea

0
Thiago Silva (39), brazilski branič, napustit će Chelsea na kraju tekuće sezone nakon četiri godine u klubu iz zapadnog Londona. Engleski prvoligaš objavio je...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!