NaslovnicaVijestiBalotelli bijesan na Dani Alvesove komentare za smrt Davide Astorija

Balotelli bijesan na Dani Alvesove komentare za smrt Davide Astorija

Uoči dviju utakmica Lige prvaka u utorak navečer, na Anfieldu i Parku Prinčeva održana je minuta šutnje u čast Davida Astorija. Prerana smrt Fiorentininog braniča zbog srčanog udara u nedelju devastirala je nogometni svijet.

Balotelli bijesan

Sve utakmice Serije A su odgođene u nedelju, budući da je talijanski nogomet bio u skladu sa takvim neočekivanim i uznemirujućim vijestima o čovjeku koji je, po svemu sudeći, bio klasa i van terena kao i na njemu.

Fiorentina je u utorak priopćila kako su umirovili dres broj 13, dok je Cagliari, gdje je Astori proveo osam godina od 2008., uradio isto.

No, uprkos izljevu tuge i počasti za talijanskog braniča, došlo je do nekih bezosjećajnih komentara PSG-ovog i igrača Brazila Dani Alvesa.

Na pitanje o Astorijevoj smrti, Alves je naveo za The Sun: “Nismo bili previše poremećeni, jer ga nismo jako poznavali, žao mi je zbog njegove obitelji.”

[su_bonus]

“Mislim da je Davide učinio ono što je dugovao u ovom kaotičnom svijetu i da je sada na boljem mjestu.”

“Ali u svijetu svaki dan tisuće djece koja ne dobivaju mnogo pažnje umiru od gladi i jednako su važni.”

“Moramo umrijeti prije ili kasnije, jer mi samo prolazimo ovim svijetom.”

“Možda smo tužni, ali sigurno nismo kao njegova obitelj.”

A sada je Mario Balotelli odgovorio, oslobađajući svoju frustraciju na live Instagram videu.

“Ono što je rekao nije bio u krivu, ali je mogao da to zadrži za sebe u tom trenutku”, izjavio je Balotelli.

“Trebao je samo prenijeti sućut i to je to, ne govoriti o smeću. Te komentare ne možete izustiti kada se suočite sa nečijom smrću.”

“Rekao je stvari koje su imale veze sa svime. Astori je bio dobar momak, uljudan, a to mogu reći, jer sam igrao sa njim za Nazionale.”

[su_champions_league]

Balotelli je kritizirao komentare Alvesa i to s pravom. U pravu je kada je rekao da je Alaves trebao samo da prenese sućut i ostane na tome.

“Nažalost, ne mogu ići na sprovod u četvrtak, jer imam trening, inače bih ušao u auto i prisustvovao”, dodao je Balotelli.

“To je nešto što se dogodilo unatoč mnogim provjerama kojima smo podvrgnuti svakog mjeseca. Strašno je razmišljati o ovome, jer je bio u krevetu i činio se dobro.”


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Zlatan Ibrahimović preporučio svog bivšeg suigrača za trenera Milana

0
ZLATAN IBRAHIMOVIĆ (42) je preuzeo ulogu savjetnika za sportska pitanja u Milanu ove sezone. Legendarni švedski centarfor aktivno sudjeluje u oblikovanju sportske politike kluba...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!