NaslovnicaVijestiBalotelli frustriran: Nisam idiot, želim samo ovo!

Balotelli frustriran: Nisam idiot, želim samo ovo!

Napadač francuskog Marseillea i bivši reprezentativac Italije Mario Balotelli frustriran je jer nije dobio poziv u redove Azzurra na početku kvalifikacija za Euro 2020.

“Da li ste razmišljali o tome, a moglo bi da se dogodi, da ću vam jednog dana stvarno biti potreban i da ću biti spreman da zaigram kao što sam spreman već tri godine koje čekam poziv…”

“Ali kada čujem uvrede mnogih od vas, potcjenjivanja i nipodaštavanja svega što radim, mogao bih da budem emotivno prazan i da odbijem poziv. Ja nisam robot, niti neka zaraza, niti idiot.”

“Mnogo puta ne odgovaram na prozivke jer želim da izbjegnem probleme i nepotrebnu tenziju. Ali kada čujem i vidim neke stvari, skupi mi se sve i svega mi bude dosta. Samo želim poštovanje koje ja pružam Italiji i sve će biti u redu.”

“Ne očekujem da me mazite i pazite, niti da me smatrate fenomenom. Garantujem vam da najbolje od mene možete da izvučete tako što ćete mi ukazati respekt jer nisam uradio ništa zbog čega bih izazvao ovakvo nepoštovanje”, rekao je Balotelli.

Popularni Super Mario posljednji put je za Azzurre igrao u Ligi nacija protiv Poljske 7. septembra. Upravo ga je sadašnji izbornik Roberto Manćini prošle godine vratio u tim posle Svjetskog prvenstva 2014.

Balotelli je za reprezentaciju Italije debitirao 2010. godine sa nepunih 20 godina, a u dresu Azzurra odigrao je 36 utakmica, u kojima je postigao 14 golova. S obzirom na to da je u golgeterskoj formi u Marseilleu, nadao se Mancinijevom pozivu, ali prednost su dobili neki drugi igrači…

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!