NaslovnicaVijestiBalotelli: Pozvan sam na finale Lige prvaka, Džeko može napraviti razliku

Balotelli: Pozvan sam na finale Lige prvaka, Džeko može napraviti razliku

Mario Balotelli, talijanski napadač, nedavno je otkrio da je dobio poziv za finale Lige prvaka te da mu je srce slomljeno zbog dvoboja klubova za koje je igrao ranije u karijeri – Manchester Cityja i Intera.

Balotelli je u Interu igrao od 2007. do 2010. godine, kada je otišao u Manchester City i tamo ostao do 2013. godine.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!


“Dobio sam nekoliko poziva da dođem u Istanbul i najvjerojatnije ću doći. Sjedit ću na sredini tribine da izbjegnem špekulacije. Moje srce je podijeljeno na dva dijela i ne trebam vam ništa više reći. Volio bih kad bi oba kluba mogla osvojiti taj trofej, ali svi znamo da je to nemoguće,” rekao je Balotelli.

Karizmatični Talijan istaknuo je kako nema sumnje da Inter ima kvalitetnu momčad.

“Dovoljno je da su došli do finala da shvatite. Imaju puno igrača koji mogu napraviti razliku. Počet ću od svog prijatelja Džeke. Ipak, ne bih zanemario Lukakua, kao ni Lautara koji je zabio fantastičan gol protiv Fiorentine prije nekoliko dana i u sjajnoj je formi.

S druge strane, Haaland je nevjerojatan, ali rekao sam da i Inter ima fantastične napadače. Bit će to otvorena utakmica. Haaland ima nevjerojatne brojke, ali ja više volim tip napadača poput Victora Osimhena. Finale će biti pravi spektakl i koji god klub pobijedi, neće biti nezasluženo”, rekao je Talijan.

Balotelli trenutno igra za švicarski Sion u koji je stigao prošlog ljeta i potpisao ugovor do lipnja 2024. godine.

Najnovije vijesti

Thiago Silva napušta Chelsea

0
Thiago Silva (39), brazilski branič, napustit će Chelsea na kraju tekuće sezone nakon četiri godine u klubu iz zapadnog Londona. Engleski prvoligaš objavio je...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!