NaslovnicaVijestiBankrotirao klub koji je dva puta bio prvak Engleske!

Bankrotirao klub koji je dva puta bio prvak Engleske!

Klub iz Championshipa, Derby County je proglasio bankrot, a kao posljedica toga im je oduzeto čak 12 bodova na tabeli, javlja engleski mediji.

Bankrotirao klub

Klub, kojeg vodi bivša zvijezda Manchester Uniteda i Evertona Wayne Rooney, je nakon osam kola skupio 10 bodova, što je bilo dovoljno za 12. mjesto. Sada će sezonu nastaviti sa -2 boda zbog bankrota i oduzimanja bodova (-12).

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

“Koronavirus je imao veliki utjecaj na finansije kluba. Naši kratkoročni ciljevi su završiti sezonu i pronaći ulagače koji će osigurati finansiranje i sigurnost kluba i osoblja”, objavio je klub na svojoj službenoj stranici.

Wayne Rooney je svoju karijeru završio upravo u Derbyju u siječnju ove godine, a prethodno je vodio momčad sa klupe. Prije nekoliko dana je obećao kako će ostati u klubu i u slučaju bankrota.

“Mnogo puta sam rekao da sam sa klubom povezan više nego samo ugovorom. Ovo je vrlo važan korak u mojoj karijeri i želim dati sve od sebe u teškim trenucima.”

Derby je dva puta bio prvak Engleske, 1972. i 1975. godine.

Najnovije vijesti

Francuski nogometaš okončao karijeru zbog zdravstvenih problema te pokrenuo tužbu protiv...

0
Iz Francuske nam dolazi jedinstvena priča o profesionalnom nogometašu Francois-Xavieru Fumu Tamuzu koji je odlučio pokrenuti tužbu protiv dva farmaceutska giganta zbog cjepiva tijekom...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!