NaslovnicaVijestiBARCA FINALIZIRA SVOJ PRVI TRANSFER: Stiže zamjena za Mascherana

BARCA FINALIZIRA SVOJ PRVI TRANSFER: Stiže zamjena za Mascherana

Barcelona je spremna za finalizaciju prvog potpisivanja u siječnju, tvrdi Sport.es. Blaugrana traži zamjenu za Javier Mascherana koji će napustiti Camp Nou u zimskom prijelaznom roku tražeći veću minutažu u drugom dijelu sezone.

Barcelona finalizira

Argentinski internacionalac ima dogovor sa Hebei Fortune i vjerojatno će napustiti Španjolsku u zimskom prijelaznom roku.

Barcelona je već prepoznala zamjenu za Masncherana i spremna je pozdraviti njegove usluge u siječnju. La Ligaški divovi će završiti potpisivanje kolumbijskog braniča Yerry Mine koji će u Barcelonu stići za naknadu od 9 milijuna eura.

[su_no1forfootball]

Blaugrana je trebala da plati tu naknadu na ljeto, ali odlazak Mascherana ih je prisilio na požure sa potpisivanjem Yerry Mine, čija će konačna cijena biti nešto veća od 9 milijuna eura.

Barcelona će platiti dodatnih 5-10 milijuna eura ovisno o tome koliko će Hebei Fortune platiti za dobrodošlicu Mascherana.

Mascherano je svoju karijeru započeo u argentinskom klubu River Plate 2003. godine. Nakon Kupa konfederacija u Njemačkoj 2005. godine, Mascherana je primijetio brazilski klub Corinthias i doveo ga za 15 milijuna dolara.

[su_glavne_utakmice__koeficijenti]

U Corinthiasu je proveo jednu sezonu, da bi zatim otišao u Englesku, točnije u West Ham, gdje također provodi jednu sezonu, da bi zatim otišao u Liverpool 2007 i tu ostao do 2010. godine.

2010. godine prelazi u Barcelonu i do dan danas ostaje tamo, no izgleda da je došlo ono vrijeme za Argentinca kada treba da krene dalje.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Marco Reus napušta Borussiju Dortmund nakon 12 godina

0
Nakon 12 godina vjernosti, Marco Reus (34) odlučio je napustiti Borussiju Dortmund. Legendarni njemački ofenzivac neće produžiti ugovor s klubom te će od 1....

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!