NaslovnicaVijestiBarca gostujućim navijačima odredila cijenu ulaznica 119 eura, iz Liverpoola stigao odgovor!

Barca gostujućim navijačima odredila cijenu ulaznica 119 eura, iz Liverpoola stigao odgovor!

Čelnici Liverpoola su odlučili reagovati na sramotnu odluku čelnika Barcelone, koji su postavili nevjerovatne cijene karata za gostujuće navijače za utakmicu između ova dva tima u polufinalu Lige prvaka.

Liverpool povećao cijenu ulaznica navijačima Barcelone

Naime, navijači Liverpoola će morati platiti čak 119 eura ukoliko žele doći na Camp Nou i podržati svoj tim. To se nije nimalo svidjelo vodstvu Liverpoola, koje je također za navijače Barcelone postavilo istu cijenu ulaznica kada je u pitanju uzvratna utakmica na Anfieldu tjedan dana kasnije.

Pored toga, iz kluba su poručili kako će od svake plaćene ulaznice odvajati po 31 euro kako bi taj novac podijelili svojim navijačima, kojih će na Camp Nouu biti 4,600, i koji će zapravo platiti 88 eura po ulaznici.

Redsi su svoju odluku obznanili u službenom izvješću na stranici, u kojem piše: “Klub vjeruje kako je paritet određivanja cijena jako bitan, i nastavit će raditi sa UEFA-om, ECA-om (Udruženjem europskih klubova) i ostalim klubovima kako bi se uvela nova struktura određivanja cijena za utakmice Lige prvaka.”

Ovo isto je napravila i uprava Manchester Uniteda za četvrtfinalnu utakmicu protiv Barcelone. ‘Crvenim vragovima’ također nije odgovarala odluka Barce o cijenama ulaznica za Camp Nou, tako da su za prvi susret na Old Traffordu navijačima Barcelone također naplaćivali više.

U službenom izvješću Uniteda je tada pisalo: “Barcelona je potvrdila kako će cijene ulaznica za naše navijače iznositi 102 funte. U ovom slučaju vjerujemo kako je ovo nepravda prema našim navijačima. Slično kao i protiv Valencije, kao i protiv Seville prošle sezone, odlučili smo donijeti tešku odluku da naplaćujemo navijačima Barcelone na Old Traffordu isti iznos kao i njihov klub našim navijačima (102 funte).”

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!