NaslovnicaVijestiBARCA POSLALA SKAUTE U BUNDESLIGU: Spremni platiti 100 milijuna eura za Nijemca!

BARCA POSLALA SKAUTE U BUNDESLIGU: Spremni platiti 100 milijuna eura za Nijemca!

Barcelona je, kako se izvješćuje, sredinom tjedna pratila mladog igrača Bayer Leverkusena Kai Havertza i navodno su se uključili u utrku za njegov potpis sljedeće godine.

BARCA POSLALA SKAUTE

20-godišnjak se istaknuo kao jedan od najtalentiranijih mladih igrača u Europi sa svojom formom, gdje je postigao 31 gol i 23 asistencije u 120 nastupa.

U sedam utakmica za Njemačku, već je stekao mnog oiskustva i mogao bi biti dugoročno rješenje u veznom redu za brojne vrhunske klubove.

Prema pisanju Sporta, Barcelona je poslala skaute kako bi ga gledali u akciji protiv Atletico Madrida u Ligi prvaka ovog tjedna, a dodaje se da ga nadgledaju većinu ove sezone.

Međutim, mogli bi se suočiti sa bitkom za njegov potpis ukoliko pošalju ponudu, a Sport dodaje da bi Haverzova cijena mogla iznositi oko 100 milijuna eura, dok se, kako kažu, zanimaju i Bayern i United.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!