NaslovnicaVijestiBARCA PRONAŠLA ZAMJENU ZA SUAREZA: Nude Arturo Vidala + 70 milijuna eura...

BARCA PRONAŠLA ZAMJENU ZA SUAREZA: Nude Arturo Vidala + 70 milijuna eura ovog siječnja!

Čini se prilično jasno da će Luis Suarezu uskoro trebati zamjena u Barceloni, on je trenutno u svojim tridesetim i sve je više podložan ozljedama, pa će morati pronaći alternativnu mogućnost.

BARCA PRONAŠLA ZAMJENU

Za Barcu bi imalo više smisla osigurati njegovu zamjenu sada iz nekoliko razloga. Prvo, omogućilo bi se novog igraču da se smjesti u močadi, a oni bi i dalje imali Suareza pri ruci da uđe u igru ako bi zatrebao.

Drugo, to bi im također pomoglo sa pregovaračkog stajališta. Čim timovi shvate da Barci treba novi broj devet, guraće traženu cijenu na više- Barcelona ne bi mogla krenuti sezonu bez mogućnosti svjetske klase u napadu pa bi mogli završiti bez napadača ako budu krenuli rješavati taj problem prekasno.

Kao rezultat toga, Don Balon izvijestio da traže transfer za Lautara Martineza iz Intera. Mladi Argentinac je zaista impresionirao ovu sezonu i izgleda kao idealna opcija za zamjenu Suareza. Predlažu kako će Katalonci ponuditi 70 milijuna eura plus Arturo Vidala kako bi ga doveli.

Vidal je bivši favorit Antonio Contea iz njegovih dana u Juventusu, a Interu su potrebna pojačanja u sredini tereba tako bi to za Talijane mogla biti privlačna opcija. Ostaje da se vidi hoće li se to smatrati prihvatljivom ponudom, alli moglo bi imati smisla unovčiti ga dok su njihove zalihe velike. To bi oslabilo Inter sa napadačkog stajališta, ali moglo bi im pružiti priiku da Alexis Sanchez iskoristi svoju šansu i uklopi se sa Romelu Lukakuom.

Najnovije vijesti

Hoće li Erik ten Hag dobiti otkaz ako izgubi od Arsenala...

0
Nekoliko ključnih informacija stvaraju veliku neizvjesnost oko budućnosti menadžera Manchester Uniteda, Erika ten Haga. Nakon ponovnog poraza, ovaj put 4-0 od Crystal Palacea, postavlja...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!