NaslovnicaVijestiBARCA PRONAŠLA ZAMJENU ZA SUREZA: Plaćaju otpusnu klauzulu od 110 milijuna eura...

BARCA PRONAŠLA ZAMJENU ZA SUREZA: Plaćaju otpusnu klauzulu od 110 milijuna eura za napadača!

Rezultatai su se poboljšali za Barcelonu i Ernesto Valverdea u posljednjih nekoliko tjedana. To znači da se nalaze na vrhu La Lige i kreću se ka nokaut fazi Lige prvaka, tako da stvari izgledaju prilično dobro.

BARCA PRONAŠLA ZAMJENU

To također sugerira da ne moraju dovoditi nikakva panična zimska pojačanja. Prije su se možda osjećali skloni napraviti nekoliko transfera za početak sezone, ali sada se mogu fokusirati na budućnost.

Čak i budući igrač može koštati nevjerojatan iznos, ali Luis Suarez sljedeći mjesec puni 33 godine, pa je razumljivo da Barca možda razmišlja o mogućoj zamjeni.

Prema izvještaju Football Espane, ta zamjena bi mogao biti Argentinac i Interova zvijezda Lautaro Martinez.

Citiraju razne izvore iz Španjolske i Italije koji upućuju na to da ozbiljno razmišljaju o ponudi. Kažu da je Diario Sport tvrdio da je Barca spremna platiti otpusnu klauzulu od 110 milijuna eura, dok tvrde da je agent prethodno rekao da su izvješća o zainteresiranosti Barcelone istinita.

U 20 utakmica je postigao 13 golova i općenito je izgledao izvanredno za Inter, tako da, iako je cijena visoka, mogla bi to biti dobra vrijdnost za nekoga tko izgleda kao da bi mogao biti sljedeći meganapadač u Europi.

Mnogo se može pričati o tome kako ga Barca planira koristiti i što osjeća da je najbolje za nejgov razvoj. Trenutno igra svaki tjedan i to radi na najvišem nivou, tako da je teško sada vidjeti kako prihvaća mjesto na klupi Barcelone.

Ali sigurno izgleda kao da postoji interes, iako nije bilo naznaka da je transfer u ovom trenutku blizu.

Najnovije vijesti

Zaručnica traži od vratara Newcastlea da napusti klub jer grad nema...

0
Talijanska voditeljica Diletta Leotta zatražila je od svog zaručnika Lorisa Kariusa da napusti momčad Newcastlea, a engleski mediji su otkrili razlog tog zahtjeva. Diletta...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!