NaslovnicaVijestiBarca uputila službenu žalbu na suđenje u El Clasicu

Barca uputila službenu žalbu na suđenje u El Clasicu

U katalonskom klubu su izrazili nezadovoljstvo suđenjem Juana Martineza Munuere na utakmici protiv Real Madrida, naročito dosuđenim penalom za Los Blancose.

Barcelona je uputila službenu žalbu španjolskoj nogometnoj federaciji nezadovoljan kako je sudac Juan Martínez Munuera obavio posao u subotnjem El Clasicu protiv madridskog Reala, prenosi As.

“Kraljevski klub” slavio je na Camp Nou 3:1, a Katalonci smatraju da je 38-godišnji djelitelj pravde poklonio penal gostima kod rezultata 1:1.

U Barceloni se ne slažu sa odlukom suca da dosudi jedanaesterac zbog prekršaja nad Sergiom Ramosom. Na Camp Nou vjeruju da je kapetan Reala prije spornog detalja napravio prekršaj. Žalba Katalonaca je formalna, ali u klubu se nadaju da će uticati na ugled sudačke organizacije.

Trener Barcelone Ronald Koeman kritikovao je suđenje nakon utakmice sa Realom istakavši da su sve odluke bile protiv njegovog tima. Real je prvi u La Ligi sa 13 bodova, koliko ima i Granada, a Barca deseta sa sedam bodova.

Najnovije vijesti

Poznati Slovenac optužen za zlostavljanje supruge, prijeti mu kazna od pet...

0
Prema izvještaju Slovenskih Novica, donedavni slovenski reprezentativac Tim Matavž, koji je od prošle godine član hrvatskog prvoligaša Gorice, suočava se s ozbiljnim optužbama. Njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!