NaslovnicaVijestiBARCELONA BI MOGLA ODRŽATI PREGOVORE SA ZVIJEZDOM UNITEDA: Moguć transfer u siječnju!

BARCELONA BI MOGLA ODRŽATI PREGOVORE SA ZVIJEZDOM UNITEDA: Moguć transfer u siječnju!

Prema španjolskom listu El Desmaraque, Barcelona je spremna na pregovore sa čitavim nizom zvijezda iz Premier lige koji bi sljedećeg ljeta mogli otići u besplatnim tranferima.

BARCELONA BI MOGLA

El Desmaraque izvještava da Barcelona istražuje transfere za braniče Toby Alderweirelda i Jan Vertonghena, što nije iznenađujuće s obzirom na nastupe ova dva igrača tijekom posljednjih godina.

Neki će navijači biti šokirani kada saznaju da El Desmaraque vjeruje da je Manchester Unitedov as Eric Bailly glavna opcija kluba s obzirom na njegovu mladost u odnosu na zvijezde Spursa, dok ima i više prostora za napredak.

Zvijezda Obale Slonovače pridružila se Crvenim đavolima iz Villarreala prije tri godine za naknadu od 30 milijuna funti, javlja BBC Sport.

ESPN izvještava da trenutačni ugovor Baillyja ističe na ljeto, iako United ima mogućnost da pokrene dvogodišnje produženje ugovora sa zvijezdom.

EPSN također dodaje da se Bailly bliži povratku sa ozljede zbog koje nije mogao nastupiti do sada ove sezone. Baillyjev oporavak će dati Crvenim đavolima značajan poticaj uz težak i gust raspored u prosincu, dok je i Božić odmah iza ugla.

S obzirom da Bailly još uvijek ima vremena da svoju igru podigne na veću razinu, mislimo da će United odlučiti da produži ugovor sa njim ako čuju za interes Barcelone u ovom defanzivca.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!