NaslovnicaVijestiBarcelona će ostati bez dva igrača ako ih ne registrira prije subote

Barcelona će ostati bez dva igrača ako ih ne registrira prije subote

Barcelonina nova pojačanja Andreas Christensen i Franck Kessie mogli bi napustiti klub kao slobodni igrači ako ne budu registrirani prije subotnje utakmice La Lige protiv Rayo Vallecana.

Christensen i Kessie pridružili su se Barceloni u besplatnim transferima početkom ljeta iz Chelseaja i AC Milana, no tri dana prije početka nove sezone još su neregistrirani.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Barcelona je u ljetnom prijelaznom roku već potrošila preko 150 milijuna eura i prikupila više od 600 milijuna eura prodajom 25 posto domaćih TV prava za sljedećih 25 godina, ali još uvijek nema dovoljno novca da bi mogla uknjižiti sve svoje igrače.

Navodi se da još uvijek nisu registrirana ostala pojačanja koja su stigla ovog ljeta, Robert Lewandowski, Raphinha i Jules Kounde, kao ni novi ugovori koje su potpisali Ousmane Dembele i Sergi Roberto.

Situacija s Christensenom i Kessiem je malo drugačija s obzirom na to da su u Barcelonu stigli besplatno, pa s tim u vezi imaju pravo prije kraja prijelaznog roka besplatno otići u neki drugi klub.

Mogućnost odlaska svakako postoji, a predsjednik Barcelone Joan Laporta optimističan je da će svi novi igrači biti registrirani te da klub neće imati problema s početkom nove sezone.

Najnovije vijesti

Objavljena lista: Ovih osam igrača napušta Liverpool na kraju sezone

0
Njemački strateg Jurgen Klopp, koji je od 2015. godine vodio Liverpool i s njim osvojio naslove engleskog i europskog prvaka, prema najnovijim informacijama, napustit...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!