NaslovnicaVijestiBarcelona će raskinuti ugovor sa igračem iz prve postave ako ne napusti...

Barcelona će raskinuti ugovor sa igračem iz prve postave ako ne napusti klub ovog ljeta!

Barcelona je spremna otkazati ugovor Samuelu Umtitiju ako ovog ljeta ne napusti klub. Katalonski divovi su u finansijskim problemima i moraju rasteretiti ogroman dio svojih plaća.

Na tržištu je bilo nekoliko igrača prve momčadi, a jedan od njih je Umtiti, koji ne želi otići.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Španjolsko izdanje SPORT tvrdilo je da je Barcelona frustrirana francuskim reprezentativcem i spremna je poduzeti drastične mjere.

Kaže se da je Umtiti tražio posljednju priliku da impresionira menadžera Ronalda Koemana u predsezoni.

Rekao je i da će napustiti klub ako ne uspije pridobiti trenera Barcelone – što nije učinio u svoje dvije utakmice tijekom ljeta.

Klubovi prve lige registrirali su svoj interes za Umtitija koji je nekada smatran jednim od najboljih svjetskih mladih talenata.

Ozljede su mu međutim, poremetile vrijeme koje je proveo na Nou Campu i za njega nema povratka.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!