NaslovnicaVijestiBarcelona čelnika svlačionice Milana dovela besplatno

Barcelona čelnika svlačionice Milana dovela besplatno

Nogometaši Barcelone u sljedećoj sezoni bit će jači za Francka Kessieja, korpulentnog veznjaka koji je godinama kontrolirao vezni red milanske momčadi.

Kessie u Barcelonu stiže kao slobodan nogometaš, što se zna već nekoliko mjeseci. Reprezentativac Obale Bjelokosti odbio je novi ugovor u Milanu i prije nekoliko mjeseci pristao prijeći na Camp Nou.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Ovaj transfer je od danas i službeno potvrđen. Barcelona je na svojim stranicama predstavila korpulentnog veznjaka koji bi trebao biti pravo osvježenje u veznom redu.

Reprezentativac Obale Bjelokosti potpisuje ugovor do 30. lipnja 2026. godine, a otkupna klauzula u ugovoru bit će 500 milijuna eura.

Zanimljivo, Kessie je u nogometu poznat po nadimku “predsjednik”. Na pitanje novinara zašto ga tako zovu, odgovorio je da je razlog tome što je on lider momčadi i svlačionice Milana.

“Tako me zovu jer sam predsjednik tima, glava svlačionice”, rekao je Kessie za Sky Sports prošlog ljeta.

Barcelona je službeno predstavljanje zakazala za srijedu. U 11:00 sati bit će potpisan ugovor, a potom će u 11:30 sati biti predstavljen u trening centru Tito Vilanova. Konferencija za novinare i obraćanje Kessieja predviđeno je za 12:15 sati.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!