NaslovnicaVijestiBarcelona čestitala Realu naslov prvaka Španjolske

Barcelona čestitala Realu naslov prvaka Španjolske

Nogometaši Real Madrida osvojili su 34. naslov prvaka Španjolske pobjedom nad Villarealom, kolo prije kraja prvenstva.

naslov prvaka Španjolske

Real Madrid je novi prvak Španjolske, po 34. put u svojoj povijesti, pošto su u 37. kolu La Lige savladali Villareal sa 2:1.

EKipa Zinedinea Zidanea otklonila je sve dileme (ukoliko ih je bilo) pobjedom nad “žutom podmornicom”. Dva gola Karima Benzeme (u 29. minutu i 77. minutu) bila su dovoljna za trijumf, ispostavilo se i naslov.

Iborra je smanjio prednost Los Blancosa u 84. minutu susreta, a gosti su u sudačkoj nadoknadi propustili i veliku priliku za izjednačenje.

Barcelona je imala priliku da sačuva nadu i obezbijedi dramatično posljednje kolo u prvenstvu, ali se propisno izblamirala na svom terenu protiv Osasune (1:2), koja je sa igračem manje odnijela sva tri boda sa Nou Campa.

Uprkos rivalitetu i čestim optužbama na račun “kraljevskog kluba”, naročito u vezi sa spornim odlukama VAR-a, iz Barcelone su uputili čestitku najvećem rivalu.

“Čestitke Real Madridu na osvajanju naslova prvaka La Lige u sezoni 2019/20”, poručili su iz katalonskog kluba preko službenog Twitter naloga.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!