NaslovnicaVijestiBarcelona dobila priliku da potpiše napadača iz Premier lige!

Barcelona dobila priliku da potpiše napadača iz Premier lige!

Barceloni je u siječnju ponuđena prilika da poptiše Liverpoolovog Divocka Origija. Tako tvrde katalonski mediji, koji kažu da su Origijevi agenti razgovarali sa predstavnicima Barcelone u pokušaju da dovedu Belgijanca sa Anfielda što prije moguće.

Barcelona dobila priliku

Ovaj 26-godišnjak jedan je od mnogih igrača koji se povezuju sa prelaskom u momčad Ronalda Koemana. Ranije ovog tjedna objavljeno je da se Raheem Sterling našao u najužem izboru katalonskog kluba uz igrača Leipziga Danija Olma.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Ove su se glasine proširile nakon što je izvršni direktor kluba Ferran Reverter u nedavnom intervjuu otkrio da Barcelona ima novca za potrošiti u siječnju te to namjerava učiniti pokušavajući se ponovno uspostaviti u La Ligi.

“Da, možemo potpisati i obnoviti ugovore”, rekao je Reverter. “Obnavljanje ugovora Pedrija i Ansu Fatija na dobrom je putu. Posljednji odlazak važnog igrača ostvaruje prihod veći od 20 milijuna što se tiče financijskog fair playa, tako da bi Barça mogla dovesti igrače ako to želi.”

“Ali posao nije gotov i moramo nastaviti smanjivati ​​iznos plaća. Uradili smo veliki dio posla, račun plaća je smanjen, ali moramo nastaviti raditi i ako se to dogodi, naravno da ćemo moći potpisati zvijezde.”

Iako Origi možda nije najuzbudljivije potpisivanje Barcelone, on bi zasigurno bio pristupačna i solidna akvizicija.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!