NaslovnicaVijestiBarcelona dobila zeleno svjetlo da završi hitni transfer: Napadač koji je postigao...

Barcelona dobila zeleno svjetlo da završi hitni transfer: Napadač koji je postigao 14 golova u 29 utakmica mijenja Luis Suareza?

Barcelona dobila zeleno svjetlo za završavanje hitno transfera. Katalonski klub ima nekoliko problema s ozljedama jer će Luis Suarez biti van terena nekoliko mjeseci, dok Ousmane Dembele ostaje van ostatak sezone, što je platilo njegovim šansama za izbor francuskog sastava za Euro 2020. godine.

Barcelona dobila zeleno

Objava novinara SPORT-a Samuel Mearsdena glasi da je Barcelona dobila dozvolu za potpisivanje zamjene za Dembelea, ali koga god potišu, on će morati biti registriran za španjolski klub i moći će igrati samo utakmice u La Ligi.

Barcelona je bila povezana sa napadačem Getafea Angelom Rodriguezom, koji tvrdi da je katalonska ekipa zainteresirana za potpisivanje 32-godišnjaka koji ima klauzulu o oslobađanju od 10 milijuna eura.

Prvaci u La Ligi trenutno imaju Antoinea Griezmanna, koji može igrati kao napadač, ali mogao bi jako mnogo napraviti sa podrškom na toj poziciji, a Rodriguez bi mogao biti prikladno pojačanje ako ga Barca potpiše.

Španjolac je do sada imao prilično dobru sezonu, postigavši 14 golova u 29 utakmica na svim natjecanjima za Getafe koji je trenutno treći u ligi.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!