NaslovnicaVijestiBarcelona dovodi braniča za 40 milijuna funti

Barcelona dovodi braniča za 40 milijuna funti

Mediji u Nizozemskoj su izvjestili da će Ajaxov 18-godišnji branič Matthijs de Ligt u siječnju krenuti u Barcelonu u velikom novčanom transferu.

Barcelona dovodi

Igrač koji je svoj debi u prvom timu napravio 2016. godine i igrao 23 utakmice na svim natjecanjima prošle sezone, uključujući i finale Europske lige, tijekom ljeta je potpisao produžetak svog ugovora sa Ajaxom.

Međutim, prema Ziggo Sportu, de Ligt je na putu prema Barceloni u dogovoru od 40 milijuna funti (45 milijuna eura), s tim da bi mogao da se preseli na Camp Nou u siječnju.

[su_bonus]

De Ligt je već dugo povezan sa Barcelonom, koja traži mladog centralnog braniča s obzirom da Javier Mascherano i Gerard Pique nisu ništa mlađi kako vrijeme odmiče, kao i Thomas Vermaelen koji se bori sa kondicijom.

Pored Stefana de Vrija iz Lazija, Kalidou Koulibalyja iz Napolija i Leipzigove nadolazeće zvijezde Dayot Upamecanoa, Barcelonin prvi izbor će izgleda biti De Ligt.

[su_watch_live_football]

Ukoliko bi priča o njegovom transferu bila točna, u Barcelonu bi otišao kao jedan od najperspektivnijih mladih igrača u svjetskom nogometu.

U svojoj posljednjoj utakmici za Ajax, branič je odigrao impresivno, zaista je u fantastičnoj formi, gdje je postigao dva gola u Ajaxovoj pobjedi protiv NAC Brede (0-8) u gostima.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Thiago Silva napušta Chelsea

0
Thiago Silva (39), brazilski branič, napustit će Chelsea na kraju tekuće sezone nakon četiri godine u klubu iz zapadnog Londona. Engleski prvoligaš objavio je...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!