NaslovnicaVijestiBARCELONA DOVODI JOŠ JEDNOG BRANIČA: 19-godišnjak odbio Juventus i Napoli zbog Nou...

BARCELONA DOVODI JOŠ JEDNOG BRANIČA: 19-godišnjak odbio Juventus i Napoli zbog Nou Campa!

Barcelona dovodi još jednog braniča! 19-godišnjak odbio Juventus i Napoli zbog Nou Campa!Barcelona je, kako se izvješćuje, pobijedila u utrci za potpisivanje Toulousove zvijezde Jean-Claira Todiba, koji je odbio interes Juventusa i Napolija zbog potpisa za klub sa Nou Campa.

Barcelona dovodi

Katalonski giganti su do sada imali problema u obrani, primili su 19 golova u prvih 17 utakmica u Primeri, što im daje drugi najgori obrambeni rekord u prvih osam ekipa na tabeli.

Neuspjeh u povredama koje su pretrpjeli Samuel Umtiti i Thomas Vermaelen nisu pomogli ovim pitanjima, ali oni su se pozabavili pitanjem potpisivanja Jeison Murilloa na posudbu prošlog mjeseca, kako je to zabilježio Sky Sports.

Ta posudba će trajati do kraja sezone, ali se dodaje da ga Barcelona može trajno potpisati za 22.6 milijuna funti ako ga odluče zadržati.

Vrijeme će pokazati da li je dovoljno impresivan da bi zaradio taj trajni transfer, ali čini se da španjolski prvaci nisu zadovoljni sa jednim novim pojačanjem u tom odjelu, jer su na rubu završetka transfera za Todiboa, tvrdi novinar Sky Sports Italije Gianluca Di Marzio.

19-godišnjak će biti slobodan igrač na kraju sezone, dok je dodao da su Juventus i Napoli također bili zainteresirani za njega.

Međutim, očekuje se da će Barcelona završiti taj posao kako bi ga dovela na Nou Camp ovog ljeta, a mladić je impresionirao za Toulouse u 10 nastupa koje je napravio za klub ove sezone do sada.

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!