NaslovnicaVijestiBarcelona dovodi novo pojačanje iz Bundeslige - on će biti dugotrajna zamjena...

Barcelona dovodi novo pojačanje iz Bundeslige – on će biti dugotrajna zamjena za Dani Alvesa!

Prema španjolskom Sportu, Barcelona promatra igrača RB Leipzig Lukasa Klostermanna kao potencijalnu zamjenu za desnog beka Nelsona Semeda.

Barcelona dovodi

Sport je nedavno sugerirao da bi Semedo ovog ljeta mogao napustiti katalonske divove, a prvaci La Lige nadali bi se dobiti oko 50 milijuna eura za usluge portugalske zvijezde.

Najnovije izvješće Sport pokazuje da europski velikani Bayern München i Juventus također promatraju transfere za Klostermanna koji je ušao u njemačku momčad nakon što je impresionirao za Leipzig.

Izvješće ističe da bi Klostermann mogao biti dostupan za 35 milijuna eura zahvaljujući klauzuli o otpuštanju, čini se da je to vrlo fer naknada za igrača koji bi mogao porasti u superzvijezdu nakon uspješnog Eura ovog ljeta.

Ernesto Valverde trenutno ima dvije kvalitetne opcije na desnoj strani s Semedom i Sergijem Robertom, mladić Moussa Wague čak je izgledao obećavajuće kad mu se pružila prilika.

Većinu Semedovog vremena u Barceloni, portugalski internacionalac borio se za početnu postavu na desnom beku s Robertom.

Dok je Semedo pobijedio u ovoj bitci kad su obojica bili spremni – problemi sa ozljedama su uvijek Robertu pružali priliku da ponovo briljira, te zauzme poziciju i kad se Semedo vrati.

Uz puno poštovanje prema Semedu, za koga mislimo da je dobar igrač, mislimo da promjena ove pozicije ne bi trebala imati velikog utjecaja na Barcelonin tim.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!