NaslovnicaVijestiBarcelona dovodi pet igrača u besplatnom transferu. Vrijede oko 180 milijuna eura!

Barcelona dovodi pet igrača u besplatnom transferu. Vrijede oko 180 milijuna eura!

Barcelona nikada nije bila u lošijoj situaciji. Klub trenutno duguje nevjerojatnih 1.35 milijardi eura, a prošle sezone je taj dug povećao za 481 milijun. Barcelona više ne djeluje tako moćno kao što je to bilo kada je Lionel Messi bio u ekipu, ali predsjednik Joan Laporta pokušava popraviti stvari kako bi sljedećih sezona vratio klub u to stanje.

Španjolski mediji pišu kako će Barca pokušati dovesti pet novih igrača sljedećeg ljeta i to u besplatnim transferima. Katalonski klub će gledati da dovede igrače kojima istječe ugovor na kraju sezone.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Prvi na listi je Ajaxov vratar Andre Onana, koji ima 25 godina i trenutno ima vrijednost od 17 milijuna eura. Dvojicu igrača Barcelona bi dovela sa Stamford Bridgea. Radi se o Cesaru Azpilicueti i Antoniju Rudigeru koji ukupno vrijede oko 48 milijuna eura.

Barcelona bi navodno nastavila sa dovođenjem Paula Pogbe iz Mnachester Uniteda i Francka Kessieja iz AC Milana, gdje je ukupna vrijednost ova dva igrača oko 105 milijuna eura.

Svi ovi igrači koje smo spomenuli još uvijek nisu produžili svoje ugovore sa klubovima u kojima se nalaze, tako da Barca čeka svoju šansu. Na isti način su doveli i Sergija Aguera, Memphisa Depaya i Erica Garcije.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!