NaslovnicaVijestiBarcelona dovodi zvijezdu Arsenala u besplatnom transferu!

Barcelona dovodi zvijezdu Arsenala u besplatnom transferu!

Erling Haaland je i dalje najveća želja Barcelone na ljetnom prijelaznom roku, ali klub sa Nou Campa traži i druga rješenja.

Norvežanina želi većina europskih klubova i nema nikakvih garancija da će se odlučiti za Španjolsku ili Barcelonu pa se klub sa Nou Campa okreće drugim rješenjima.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Neki mediji u Španjolskoj tvrde da Barcelona sada želi dovesti Lacazettea, kojem na kraju sezone istječe ugovor sa Arsenalom.

Topnici pripremaju novi ugovor sa francuskog napadača, ali pregovori sa njim do sada nisu rezultirali pozitivnim dogovorom.

Za njega je zainteresiran i Lyon iz kojeg je otišao 2016. godine u transferu vrijednom 53 milijuna eura.

Alexandre Lacazette je ove sezone u 39 utakmica postigao šest golova i osam asistencija.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!